Dokładny nick w grze: invictus Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: w tygodniu ok. 3 godziny a w weekend dużo więcej ^^ Ile masz lat: 16 Jak długo grasz w minecraft: ok 5 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple: ok 7 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak, nie jednokrotnie na serwerach do 100 slotów Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): tak, /kick nick powód Dlaczego ty: Ponieważ jestem ogarnięty i chciałbym pomagać ogarnąć czat Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Karol, mam 15 lat, interesuje się informatyką jak i tenisem oraz siatkówką. Znam się na technicznych sprawach minecraft'a i jego serwerów. Jestem także miły i chętni pomagam. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: przedostawanie się koniem przez drzwi, bicie przez szkło Czy czytałeś/aś regulamin: tak Gdzie jest regulamin: na forum w dziale regulaminy Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: tak Gdzie jest podstrona ekipa: na forum w dziale rekrutacja i ekipa w poddziale ekipa Jakie obowiązki ma CzatModerator: ogarnianie czatu, zgłaszanie wszelkich błędów wyższej administracji, odpowiadać na pytania graczy oraz udzielanie się na forum
Na nie! Moje podanie jest w 50% takie samo! To ja jestem Karol i to ja mam 15 lat, a ty ponoć masz 16, jak wynika z podpunktu "Wiek:" a w "Opisz siebie w kilku długich zdaniach:" masz: "Jestem Karol, mam 15(!) lat ...".
Wielkie Nie podanie skopiowane tylko troche zmienione,nie kojarze nicku WIELKIE Nie ______________________________________________________________ Ja bym mu dał bana na forum na tydzień albo w grze za kopiowanie