MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

A wiec zapraszam do czytania.

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika Albercik24, 7 Październik 2014.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Albercik24

Albercik24 Użytkownik

Docenione treści:
    10
    Chciał bym poinformować wszystkich że kończę grę na tym serwerze ponieważ czuje się oszukany oraz okradziony,Dziś miałem taką sytuację dosyć nie typową bo po raz kolejny zginołem na mapie surowcowej od strony teleportu do Spawna (w strefie gdzie nie można się bić)gdzie nie powinienem zginąć(z nikim się nie biłem )(wylogowałem się) straciłem porta 4/3 oraz miecz 5/2/3 wydaje na ta grę pieniądze żeby się pobawić z innymi graczami a nie żeby zaspokoić osoby które się jeszcze nie dorobiły tyle ile ja .
    Chciałbym podziękować w szczególności ZiomkowiRPK,Apcpc kresherowi Britney ;p,kbsonowi i reszcie ;p za miło spędzony czas oraz MrAstarowi za super zabawę adsone za pomoc ;pp oraz Infiniterowi za zniesienie mnie ;P :)
    Powstrzymam sie z decyzja do czasu przyjścia infinitera,może on mi powie coś więcej na ten temat.

Reklama
  2. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Ehh, trzeba cos z tą surowcowa zrobić bo to sie robi coraz dziwniejsze.. szkoda ze sie poddajesz albercik :/ Mi również było bardzo miło. Uważam, że reset mapki by był najlepszym rozwiązaniem, ponieważ na poprzednich mapkach sie tak nie dzialo.

3. sniekr

sniekr Użytkownik

Docenione treści:
    0
  4. popek713

popek713 Użytkownik

Docenione treści:
    22
    zegnaj i nie wracaj

5. Fri

Fri Użytkownik

Docenione treści:
    2
    A tak chciales modem być ;D

6. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    Surowcowa zostanie zresetowana. Itemow tym razem nie oddam, ponieważ dziwne jest to, ze tylko Ty giniesz juz któryś raz z kolei, w dziwnych okolicznościach.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę