Dokładny nick w grze:Marks02 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:2-3godz. w tygodniu Ile masz lat:12 Jak długo grasz w minecraft:2 Jak długo grasz na serwerze craftapple: 4 miesiące Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Nie Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je):/kick nick <powód> Dlaczego ty:Gram długo,chce pomóc w ogarnięci czatu i lubię grać na craftapplu Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Jestem Marek. Pochodzę z Gościcina(50km od Gdańska) jestem Kaszubem.Lubie grać w Minecraft i w Herosy III Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak.Cofki,niszczenie długo bloków. Czy czytałeś/aś regulamin:Tak Gdzie jest regulamin:http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Czy czytałeś/aś podstronę ekipa:Tak Gdzie jest podstrona ekipa:http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1410 Jakie obowiązki ma CzatModerator:Ogarniać czat,zgłaszać zastrzeżenia do Viceadministratora i Administrtora,pomagać nowym graczom.
RE: Podanie o CztModeratora nie nie nie nie nie nie nie za młody i jest też kaszubem a co jest gorsze niż byłby niemcem.
Reco myślę, że chodziło mu o 2-3 h w tygodniu, a w weekend pewnie więcej. Marks masz 12 lat, a jesteś bardziej ogarnięty od wielu starszych graczy i nigdy nie widziałem jakiegoś Twojego nagannego zachowania na czacie. Ja Cię często widzę i bym Ci dał szansę. ____ btw. LadyGirl nie rób off topic'a.
Zgadzam się z kshycho. Nigdy nie wszczyna konfliktów, a nawet szuka dobrego rozwiązania Jest życzliwy, stara się pomóc na swój sposób, jak wyżej napisano "Marks masz 12 lat, a jesteś bardziej ogarnięty od wielu starszych graczy", przyznaje rację. Może i 12 lat, ale pozory zawsze mylą Masz u mnie poparcie i osobiście dałbym Ci na okres próbny rangę. Poza tym, masz tzw dobrą percepcję, czyli nie trzeba Ci tłumaczyc 1000 razy jednej rzeczy, raz napisze i już jest ok :d Jestem na TAK
Moim zdaniem jesteś zbyt młody i za mało jeszcze grasz na tym serwerze nie znasz dobrze jeszcze wszystkich graczy. Pozdrawiam
Mark jest świetną osobą. Nie zostaje wyrzucany z serwera, kultura osobista bdb, mimo że ma 12 lat dociera do niego wszystko za 1 razem, nie trzeba powtarzać jak "starszemu" __nic*owi__. Na tak