Witam, Pisze z propozycją dodania kary w postaci tempbana od 4-24h za niszczenie surowcowej. Administracja stara się zachować tam ład i porządek a niektórzy gracze (zwłaszcza jeden) wysadzają mapę tnt. Tak wygląda surowocwa po 30 mininutach odkąd kshycho ją naprawił. http://oi57.tinypic.com/2d7zygw.jpg ---- Lub nadać flage cuboidowi: tnt - deny
Kiedys byl zakaz wylewania wody i lawy na surce przy lini spawn, mysle, ze zakaz tnt tez by sie przydal.
Mnie nie ma na serwie i trochę nie w temacie jestem .. >.< Ale po zobaczeniu tg screena myślę że przydał by się taki zakaz ;3
Surowcowa jest po to, aby kopać.Głupotą jest karanie za kopanie w okolicy spawnu... Jeśli tak bardzo wam zależy na pięknej surowcowej to dajcie cuba na 40 kratek od spawnu.
Nie zrozumiałeś tematu, nie chodzi o to aby była ładna, tylko przez dziury które są głęboki np. na 10 kratek nie da się przejść bez zgonu w wyniku czego gracze tracą itemy. Nie mówię już o dziurach takich jak ta na ss.
a ja myśle że sama mapa surowcowa jest do kasacjii bo mało to surowców na świecie głównym ? a surowcowa = PVP a to że ktoś bawi się tnt ? takie ma prawo.. a że ktoś inny obejść nie umie czy coś ? no bez przesady.
Apcpc, po to wlasnie jest surowcowa. Aby mozna sie gdzies było poklepać, bo na arenie mało kto walczy. Sama surowcowa zostanie zresetowana więc problem będzie z głowy, na jakiś czas oczywiście