Dokładny nick w grze:Zombiaczek1004 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:6 godzin albo 7 Ile masz lat 14 Jak długo grasz w minecraft:6 Jak długo grasz na serwerze craftapple:4 Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Nie Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je):/kick powod Dlaczego ty:bo hce pomuc na serwerze i mysle ze dobrze bende sie sprawowal Opisz siebie w kilku długich zdaniach:lubie pomagac nie przeklinam jestem cierpliwy dobry. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie Czy czytałeś/aś regulamin:tak Gdzie jest regulamin:w ratuszu Czy czytałeś/aś podstronę ekipa:tak Gdzie jest podstrona ekipa:w dziale ekipa Jakie obowiązki ma CzatModeratorgarnac chat i pomagac
nie nie nie nie nie nie nie nie nie za mało lat 4 czego lat sekund ? ortografia nie znasz bugów nie wiesz gdzie jest regulamin
Jestem na NIE, ortografią kolego to ty nie możesz się popisać. Podanie jest byle jakie. Najlepszy kawałek moim zdaniem "Jak długo grasz na serwerze craftapple:4" co cztery ? Cztery dni czy cztery minuty?... Słabo naprawdę słabo Pozdrawiam
Ehh... tak jak pisałem ortografia lipna... "Cuż" pisze się przez "ó" czyli "Cóż" a nie tak jak w twoim wykonaniu "Cuż" ....
Ortografia na cudowny poziomie, W grze cię nigdy nie widziałem, Nie pełniłeś takiej funkcji na żadnym serwerze, Regulamin znajduję się na forum. JESTEM NA NIE!
Ortografia na poziomie przedszkolaka. Za mały wiek. Po przeczytaniu tego podania sądze ,ze nie masz ani zapału i chęci by byc CM. Na nie. XBlowUpX