Witam, Pisze, ponieważ 90% graczy skarży się na poważne lagi i bugi serwera po wprowadzeniu 1.8. Niestety ale chyba to "usprawnienie" nie przyniosło zamierzanego skutku ponieważ z nowych bloków i tak połowa nie działa lub wykazuje jakieś błędy a drugą połowę znaleźć to jest prawdziwy cud. Bug Mikstury niewidzialności polegający na tym że widać nick przez co niewidka w sumie nie jest potrzebna, niewidzialni gracze, latające krowy, mikstura siły która się pije a nie daje efektu, baranina której nie da się zjeść,stojak którego nie da się zrobić, jakieś dziwne kille, nie działające polskie znaki, usuwający się tekst, bugi skina i wywalania z serwera graczy itd. itp. Jestem za powrotem na 1.7 i myślę że większość graczy również. Dodatkowo gdy się wychodzi ze strefy PVP na NON-PVP na surowcowej to pisze "blabla"
Masakra, na 1.8 nie da się grać. Wszyscy narzekają na lagi, mi fpsy spadły ze 150 na 40... Jestem za powrotem na 1.7
skoro to nie jest finalna wersja to czego oczekiwac nie 90%, tylko nick ziomek i monday bo maja gorsze "pvp" reszta z 90% to skarzy sie tylko na lagi ;p
Dodam jeszcze parę błędów/bugów: * Niedzialający cuboid na drzwiach z 1.8 * Zbugowane PVP (Ataki z paru kratek z knockiem, dodam że to zwykły miecz) * Widoczność noteblocków dookoła ekranu Jestem za powrotem 1.7, na 1.8 poczekałbym na oficjalne wsparcie
ciała meci? btw co do ilości graczy... 70 osób było na 1.7 i 70 osob jest na 1.8, jaki problem? Lagi macie? No problem, wyrzuccie folder .minecraft z tymi smieciami co wam "ułatwiają" pvp i nie będzie lagować, lecz i tak jestem za wprowadzeniem 1.7 ze względu na liczne bugi/błędy
Na singlu z 1.8 działa wszystko tak jak powinno, więc pisanie że 1.8 to najgorsze co było jest po prostu durne bo to nie przez mojang bo sam patch jest świenty. Najlepiej usunąć i poczekać na lepszą wersje bukkita czy jak to się tam zwie.
Ciapa mefi , autokorekta. W sumie minecraft stworzyli do survivalu i budowania, nie do PvP, wiec nie narzekajcie;p