Jak wszyscy wiemy każdy popełnia błędy m.in. ortograficzne, i chciałbym napisać właśnie o tym w tym wątku. Wiele osób na forum jak i w minecrafcie piszę z błędami, moim zdaniem jest to szczyt (bez obrazy) idiotyzmu. Nie dość, że żyjemy w Polsce to jeszcze błędne wyrazy są podkreślone na czerwono, jak tu tego nie zauważyć ? Na serwerze często spotyka się osoby średnio 14 lat, oni często nie słuchają na j.polskim nauczycielke/la i wiemy wszyscy jakie są tego skutki. Chciałbym abyście Wy (administracjo) w regulaminie dodali jeden punkt dotyczący pisania poprawnie. Jak nie znam jakiegoś wyrazu to często wchodzę w wyszukiwarkę wpisując dany wyraz i pokazuje mi się ten poprawny . Mam nadzieję, że ktoś przeczytał to od początku do końca.
Przeczytałem. I jestem zdania że to dobry pomysł. Tylko zupełnie niepraktyczny. Jakby banowano za orto to kto by tu grał? Większość graczy to tacy, których opisałeś
Nie trzeba banować . Można zmutować kogoś komendą /mute i po sprawie. Oczywiście mute tymczasowy a nie na zawsze. Zmotywuje to graczy do poprawienia swojej pisowni.