Dokładny nick w grze: LillyPL Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: codziennie 2-3 godziny Ile masz lat: 13 Jak długo grasz w minecraft: 5 lat Jak długo grasz na serwerze craftapple: od kąd istnieje i gram w minecraft Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick <nick> <powod> Dlaczego ty: bo jestem w tym bardzo dobra Opisz siebie w kilku długich zdaniach: jestem grzeczna, ostrzegam zanim kickne, ładnie buduje, nie przeklinam w ogole Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: nie bardzo serwer chodzi mi idealnie Czy czytałeś/aś regulamin: tak Gdzie jest regulamin: na spawnie i na stronie Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: tak Gdzie jest podstrona ekipa: na stronie Jakie obowiązki ma CzatModerator: ogarniac czat na serwerze, zglaszac wszelkie problemy do viceadmina lub administratora, pomagac graczom (odpowiadac na ich pytania), wypowiadac sie na forum.
Na nie, powody: * Młodaś/Młodyś * Bugów od wprowadzenia 1.8 jesdt dużo i powinnaś je wymienić * Regulamin jest tylko na forum, na spawnie nie ma Reszta w zasadzie ok, spróbuj za rok
Nie wydaje mi się, że grasz w minecrafta 5 lat. Miałaś wtedy 8 lat i Twoi rodzice zamiast kupić tobie jakąś grę pewnie woleli lalkę. Nie wspominając już o komputerze który też trochę kosztował. Minecraft był kiedyś bardziej wymagającą sprzętowo grą, ponieważ jest to gra niezależna i robił ją na początku mały zespół. Uprzedzam, że piracka wersja gry nie wyszła od razu tylko po jakimś czasie więc pobrać z internetu nie było szans. Podsumowując, jestem na nie. Nieprawdziwe informacje i na dodatek niestarannie napisane w kilku wyrazach.
Może jej nigdy nie widzieliście, ale ona grała Co prawda było to dawno, ale widocznie zrobiła sobie przerwę. - Jest dużo bugów, nie wiem jak ich nie zauważyłaś. - Regulamin jest tylko na forum - Mały wiek ;/ Wstrzymam się z odpowiedzią.