Nick w grze : maddzia Data bana : 11-10-2014 14:55pm Witam . Chciała bym prosić o UnBana . Pisałam już na pocztę do szanownej administracji uzasadnienie . Zresztą trochę nie miła mi ta sytułacja bo gracz pawcio419 uzyska unbana chociaż niby zrobił to co ja czyli używał tego tam całego "x-ray" jak wspominałam nie wiem dokładnie co to jest chyba cheat lub dodatek , zostałam chyba ukarana tym banem bo miałam za dużo surowców o dużej wartości , lecz przed pójściem do kopalni dużo ich znalazłam na czyjejś działce już bez cuboidu no i je sobie wzięłam .Proszę chociażby o jedną szansę albo jeżeli już uważacie , że źle zrobiłam i nie ufacie mi dajcie mi okres odsiedzenia . Proszę o przemyślenie mojej prośby ^ | ( Sytuacja oraz powód otrzymania bana , Dlaczego miałbyś dostać UB) Screen ;
pawcio419 nie dostał ub, tylko bana na 30 dni. I zostałaś zbanowana z xraya i proponuje go skrócić do 30 dni tak jak w poprzednim przypadku, ponieważ był to twój pierwszy raz.
No dobrze . Ważne , że w ogóle jest możliwość powrotu . A nie mógł by być on jeszcze krótszy ? Zresztą nie będę się domagać o za dużo bo to i tak wystarczająca odpowiedź która częściowo mnie uszczęśliwiła , że wrócę . Dziękuję za szybką odpowiedź .
To juz decyzja admina bo tutaj zbanowana zostałaś przez wiolette. pawcio419 przez reconnecta to moglem mu skrócic, pozostawiam decyzje administracji najwyższej.
Niby tak , ale nic mi to nie da bo niestety przydarzyło mi się coś w moim życiu , i już se nie skorzystam z PayPala . No cóż Jakoś będę musiała przeczekać ;p . A jeszcze jedno małe pytanko , czy osoba która ma zezwolenie na korzystanie z mojej działki wchodząc codziennie ocali moją działkę od usunięcia jej czy nie ?
W sumie czemu nie, ale tak jak poprzednio 30 dni, ale to musi wyższa administracja więc... ,musisz się uzbroić w cierpliwość