Dokładny nick w grze:LadyGirl Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:3-5 godzin dziennie ) ale w dni wolne od 5 godzin powyżej Ile masz lat: Lat mam 15 Jak długo grasz w minecraft:Gram w minecrafta od 5 lat ) Jak długo grasz na serwerze craftapple: od maja Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie ale posiadałam 1 mut podczas eventu za napisanie jeden raz "lag" i kilka kicków Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Oczywiście Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): Kick <nick> <powód> Dlaczego ty: Jestem osobą odpowiedzialną zajmująca się od 2 lat opieką nad dziećmi w wakacje . Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Olivia , mam 15 lat . Jestem zainteresowana informatyką dzięki której dowiaduje się dużo rozmaitych rzeczy . Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak . Po dodaniu 1.8 wstąpiło dużo bugów i błędów . Nie da się zjeść baraniny . Bicie przez drwi itd. Czy czytałeś/aś regulamin: Tak . Gdzie jest regulamin: Na forum pod podstroną " REGULAMIN" Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Tak lubie ją cały czas czytać jak się nudze ) . Gdzie jest podstrona ekipa: Na forum pod podstroną " REKRUTACJE I EKIPA " Jakie obowiązki ma CzatModerator: CzatModerator ma obowiązek pilnować porządku na serverze . Kickać wszystkich co spamią i zgłaszać administracji wyższej jak ktoś reklamuje stronkę .
Noo, zamiast "floodzą" napisałbym raczej "Ogarniac czat" bo to jest jego główna funkcja Małe tak ze względu na błędy w podaniu
Na Tak osoba ogarnięta często widzę na serwerze podanie ładne spójne estetyczne bugi wymienione nie tak jak inni bardzo dużo pracy włożnoe w podanie wypowiada sięna forum oraz na serwerze pisze dobrze w j Polskim ortografia i interpunkcja na dobrym poziomie (wiem z serwera) osoba pomocna Na TAK Marcin
Byłbym bardzo na tak, bo wzorowo się zachowujesz na serwerze, lecz kiedyś mi napisałaś, że masz 12 lat, a tutaj jest napisane 15 więc muszę napisać na nie.
Ja moje konto dziele z siostą . I ona posiada wiek 12 lat . [hr] Siostrą* [hr] I posiadam ukończony wiek 15 lat