Dokładny nick w grze:Creepez Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Od 3-4h Ile masz lat: 14l Jak długo grasz w minecraft:2 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple:1 rok Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:1 raz Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Nie Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick nick <powód> Dlaczego ty:Gracze często spamują, klną, i inne rzeczy, chcę poprostu pomóc w ogarnianiu tych osób. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Jestem sumienny, zawsze dopilnowuję swego obowiązku i prawdomówny. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Ostatnio pojawił się bug z gąbką, można wejśc na działkę jakiegoś gracza i wyczyścić mu wodę, nietracąc gąbki. Czy czytałeś/aś regulamin:Tak Gdzie jest regulamin:Wyłącznie na forum Craftapple Czy czytałeś/aś podstronę ekipa:Tak Gdzie jest podstrona ekipa:W Rekrutacja i Ekipa, na samym początku. Jakie obowiązki ma CzatModeratorilnować porządku na serwerze, zgłaszać problemy adminom, odpowiadać na pytania graczy i w razie wypadku zebrać dowody przed zbanowaniem.
Podanie niedbałe, bana miałeś.. no nie wiem. 14 lat, troche za młody. Wstrzymam sie bo nie wiem co zrobić
Znam cię z serwera jestem porządnym graczem ogarnientym ale tylko 2 ale -Ban -Wiek 14 lat ale czemu nie Na ........... Nie Żart na małe Tak