Dokładny nick w grze: Creepez Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: W tygodniu 3-4, a w weekendy 5-6. Ile masz lat: 14 Jak długo grasz w minecraft: 2 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple: ok 1 roku Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak, ale małego Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick nick powód Dlaczego ty: Ponieważ jestem ogarnięty, mimo młodego wieku i chciałbym pomóc ogarniać czat Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Brajan, mam 14 lat, interesuje się historią i przyrodą. Jestem miły i pomocny. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: bicie przez szkło Czy czytałeś/aś regulamin: tak Gdzie jest regulamin: na forum w dziale regulaminy Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: tak Gdzie jest podstrona ekipa: na forum w dziale rekrutacja i ekipa w poddziale ekipa Jakie obowiązki ma CzatModerator: ogarnięcie czatu, zgłaszanie wszelkich błędów wyższej administracji, odpowiadać na pytania graczy oraz udzielać się na forum [hr] Teraz jest ładnie i schludnie. Liczę, że decyzja będzie inna, niż poprzednia bo naprawdę chcę pomóc na serwerze, a przy okazji chciałbym by oceniła to większa liczba graczy.
Nie. Kiedys chamsko sie odzywales w stosunku do mnie gdy bylem bez rangi.. Piza tym wiek... Nie odczekales miesiaca. Na nie. Pozdrawiam