Dokładny nick w grze: oendember Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Zależy ile czasu spędzę w szkole ale około 5h i więcej. Ile masz lat: 17 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej na waszym Jak długo grasz w minecraft: Około 2 Lat Jak długo grasz na serwerze craftapple: Tydzień Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak zawsze miałem administratora lub administratora technicznego. Aktualnie posiadam swój serwer lecz tam dopiero rozbudowa rusza Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick nick (powód) Dlaczego ty: Ponieważ znam się na komendach i myślę że też mogę pomóc innym graczom Opisz siebie w kilku długich zdaniach: No to nie ma w sumie co się rozpisywać. Aktualnie chodzę do 2 klasy technikum informatycznego no i ogólnie czas wolny albo na dworze spędzam albo gierki jakieś na kompie w tym minecraft. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Z tego co zauważyłem to te bloczki nutowe Czy czytałeś/aś regulamin: Tak Gdzie jest regulamin: Regulamin jest tu Serwer: 4UM: Gdzie jest podstrona ekipa: Tutaj Jakie obowiązki ma CzatModerator: - Ogarniać czat na serwerze. - Zgłaszać wszelkie problemy dla ViceAdmnia lub Administratora. - Pomagać graczom (Odpowiadać na ich pytania) - Wypowiadać się na forum.
Osoby osobiście nie kojarzę bo tydzień gra Podanie nie Estetyczne Opisanie siebie nie powala (za mało) Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Z tego co zauważyłem to te bloczki nutowe Nie rozumiem Na Nie musisz dłużej pograć i poznać graczy a zwłaszcza włożyć więcej pracy w Podanie
Myślę że by się nadał... Wiek odpowiedni i wgl. Ale trochę za krótko grasz... Spróbuj za miesiąc albo dwa ;3 Moja odpowiedź jest neutralna. Pozdrawiam Anaa
Jestem na nie . Za krótko grasz . Nie rozumiem o co chodzi z blokiem z nutami to zwany <CUBOID> Do tworzenia działek .
No fest Miesiąc mam czekać tylko po to żeby ogarniać czat? To nie ma sensu Rozumiem na Administratora bądź na Moderatora ale CzatModerator i mam miesiąc? To chyba jakieś jaja [hr] Nie -.- Nie wiedziałem, że to Cuboid Tak samo nie wiem jak się logować :O Ty mnie nie ucz o pluginkach itd. bo wiem więcej niż ty [hr] Podanie nie estetyczne? Myślisz że mi sie chce podanie pisać na tylko po to aby dostać komende kick? -.- Gdybym pisał podanie na adma to by było estetycznie:O
"Tak samo nie wiem jak się logować :O Ty mnie nie ucz o pluginkach itd. bo wiem więcej niż ty" inni wytknęli Ci małe błędy, zamiast podziękować za ich wskazanie, chamsko się odzywasz. "Podanie nie estetyczne? Myślisz że mi sie chce podanie pisać na tylko po to aby dostać komendę kick? -.-" Pokazuje ze chcesz tą range, bo tak. Zakładam ze do swojej pracy sie nie będziesz przykładał, a jak ktoś Ci zwróci uwagę to wywalisz go. Ogólnie nieciekawy przypadek. Niemiły, niecierpliwy,.. na nie.
Jednak po tym co napisałeś do LadyGirl jestem na NIE... Ochotnik na CzatModeratora przyjmuje wszystkie uwagi z otwartymi rękoma by być jak najlepszy , ty z kolei olałeś je z oburzeniem. "Podanie nie estetyczne? Myślisz że mi sie chce podanie pisać na tylko po to aby dostać komende kick? -.- Gdybym pisał podanie na adma to by było estetycznie:O" Widać po tym że chcesz mieć CM od niechcenia , tylko żeby się popisać wyższą rangą przed innymi graczami.... Jeszcze raz na NIE ! Pozdrawiam Anaa
Dobrze. Nie znacie mnie więc możecie pisać sb co chcecie wasze zdanie mam gdzieś bo mnie nie znacie wiec nie wiecie a tutaj się Cenzura na tą osobę bo myśli że nie wiem co to cuboid jak mam sam serwa od 3 lat -.- a szukam serwów w których można coś pomóc ze strony technicznej Więc nie Cenzura że nie miły nie znacie więc nie oceniajcie I nie żeby się popisywać bo wyższa ranga tylko pomagać bo czasami admów nie ma ani modów a nowi gracze nei wiedzą co i jak -.- A jeżeli chcesz pogadać Anaa to zapraszam skype/ Ts