b]Dokładny nick w grze: MineMatCraft2002 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:dziennie od 1-4 godzin Ile masz lat:13 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Tylko AppleCraft! <3 [Żarcik, tryb Survival ] Jak długo grasz w minecraft:Od 2011 roku {3 lata} Jak długo grasz na serwerze craftappled 2012 roku {Chyba} czyli z 2 lata, no może 1 i pół.. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie, Nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak na cudzych serwerach i swoich W tym przypadku ogarniam pluginy, komendy itp. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): Pilnować serwera (Szczególnie graczy którzy oszukują), Wszelkie Problemy zgłaszać Adminom, Pomagać Innym (Odpowiadać Graczą na pytania). To był Regulamin a komendy to: /kick [Nick](tylko w razie ostatecznosci!) Dlaczego ty: Jestem według znajomych ogarniętym i pomocnym człowiekiem.. Lubie gry.. Szczególnie Minecraft'a i ogarniam bardzo tryb Multiplayer (Pluginy, Komendy, ITP.) Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Jestem Ogarniętym i Pomocnym graczem. Chciałbym zainstieć na troche bardziej znanym serwerze .. Moim Motto jest: Pomóc innym.. Nie tylko zostaje Adminem na Minecraft'cie ale też na takich grach jak: GTA SAN ANDREAS MULTIPLAYER, Terraria it[.. Z administracją znam się dobrze.. Najlepiej jednak z wiolettą i MrAstar'em
Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu chodzi o survival creative itp za mały wiek zachowanie na serwerze Krytyczne Na nie
Do obowiązków czatmoda nie nalezy patrzec czy gracze oszukuja. Nikt nie ma takiego obowiązku. 13 lat. Środki ortograficzne w zdaniu( duże literu w zdaniu w języku polskim są niedopuszczalne). Od kiedy to czatmod ma dostęp do /mute i /ban? Z tego co wiem ma dostęp tylko do /kick nick powod. W punkcie "Na jakim serwerze grasz czesciej" nie chodzilo ze na craftapple tylko czy na creativie lub survival. Kategorycznie na nie.
"zachowanie na serwerze Krytyczne" - Nigdy nie zauważyłam, żeby przeklinał/wyzywał na chacie globalnym, a w punkcie 16 w regulaminie jest jasno napisane "Zakaz obrażania/wyzywania graczy, na czacie globalnym. Prywatne wiadomości będą ignorowane." Moim zdaniem zasłużył na ChatModa. Jestem na TAK.
Phantom moderatorzy i VA są zobowiązani do śledzenia graczy i sprawdzania czy nie oszukują. A co podania jestem na nie, bo jakoś Cię nie kojarzę i nie wiem czy byś się nadawał. Choć nowi CzatModzi by się przydali bo mało ludzi z ekipy ostatnio, nie licząc VA.
Może i tak ale raczej tego nie robią(chodzi o sprawdzanie czy oszukuja podczas wymian itp?). Mimo ze potrzeba czatmodow to jednak nie tracmy głów. Trzeba to powiedziec wprost: on sie nie nadaje na tą rangę