MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Zgłoszenie na CzatModeratora

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika MineMatCraft, 18 Październik 2014.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MineMatCraft

MineMatCraft Użytkownik

Docenione treści:
    0
    b]Dokładny nick w grze: MineMatCraft2002
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:dziennie od 1-4 godzin
    Ile masz lat:13
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Tylko AppleCraft! <3 :)[Żarcik, tryb Survival :) ]
    Jak długo grasz w minecraft:Od 2011 roku {3 lata}
    Jak długo grasz na serwerze craftapple:eek:d 2012 roku {Chyba} czyli z 2 lata, no może 1 i pół.. :)
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie, Nigdy :)
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak na cudzych serwerach i swoich :) W tym przypadku ogarniam pluginy, komendy itp. :)
    Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): Pilnować serwera (Szczególnie graczy którzy oszukują), Wszelkie Problemy zgłaszać Adminom, Pomagać Innym (Odpowiadać Graczą na pytania). To był Regulamin a komendy to: /kick [Nick](tylko w razie ostatecznosci!) :)
    Dlaczego ty: Jestem według znajomych ogarniętym i pomocnym człowiekiem.. Lubie gry.. Szczególnie Minecraft'a i ogarniam bardzo tryb Multiplayer (Pluginy, Komendy, ITP.)
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Jestem Ogarniętym i Pomocnym graczem. Chciałbym zainstieć na troche bardziej znanym serwerze :).. Moim Motto jest: Pomóc innym.. Nie tylko zostaje Adminem na Minecraft'cie ale też na takich grach jak: GTA SAN ANDREAS MULTIPLAYER, Terraria it[.. :)Z administracją znam się dobrze.. Najlepiej jednak z wiolettą i MrAstar'em :rolleyes:

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu chodzi o survival creative itp za mały wiek zachowanie na serwerze Krytyczne Na nie

3. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Do obowiązków czatmoda nie nalezy patrzec czy gracze oszukuja. Nikt nie ma takiego obowiązku. 13 lat. Środki ortograficzne w zdaniu( duże literu w zdaniu w języku polskim są niedopuszczalne). Od kiedy to czatmod ma dostęp do /mute i /ban? Z tego co wiem ma dostęp tylko do /kick nick powod. W punkcie "Na jakim serwerze grasz czesciej" nie chodzilo ze na craftapple tylko czy na creativie lub survival. Kategorycznie na nie.

4. Martyna228

Martyna228 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    "zachowanie na serwerze Krytyczne" - Nigdy nie zauważyłam, żeby przeklinał/wyzywał na chacie globalnym, a w punkcie 16 w regulaminie jest jasno napisane "Zakaz obrażania/wyzywania graczy, na czacie globalnym. Prywatne wiadomości będą ignorowane."
    Moim zdaniem zasłużył na ChatModa. Jestem na TAK.

5. kshycho

kshycho Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Phantom moderatorzy i VA są zobowiązani do śledzenia graczy i sprawdzania czy nie oszukują. A co podania jestem na nie, bo jakoś Cię nie kojarzę i nie wiem czy byś się nadawał. Choć nowi CzatModzi by się przydali bo mało ludzi z ekipy ostatnio, nie licząc VA.

6. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Może i tak ale raczej tego nie robią(chodzi o sprawdzanie czy oszukuja podczas wymian itp?). Mimo ze potrzeba czatmodow to jednak nie tracmy głów. Trzeba to powiedziec wprost: on sie nie nadaje na tą rangę :)

7. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Mogłeś napisać przynajmniej bez tego ... Na nie

Reklama
  8. _MasterCraft_

_MasterCraft_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jak wyżej, NIE.

9. ♥Lejdeczka♥