1.Nick z gry: Albercik24 2.Data otrzymania bana:24.10.2014 3.Screenshot z informacją o banie: 4.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Nie wiem czy jest sens opowiadania,chciałbym prosić o odbandowanie tylko i wyłącznie Piotra (Infinitera) bo to jest sprawa prywatna a on nie raczy wejść na tsa ;d 5.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: nie będę tego komentował .
Dlatego iż to od pana dostałem bana po pierwsze a po drugie oboje wiemy o co chodzi i sądzę że tą sprawę trzeba przegadać osobno a nie przepisać na forum sądzę że oboje się nie miło potraktowaliśmy więc podaję pierwszy rękę i prosił bym cb o wejście na twojego tsa /fri oraz także dla tego ...
Pat277 Wystarczająco pieniędzy włożyłem w tą prośbę i nerwów związanych z wmawianiem mi ze używam haków , powiem tak umarłem w strefie gdzie nie można umrzeć na Spawnie (mam scrina) dodatkowo nie odzyskałem nic z mojego ekwipunku który straciłem stąd te nerwy i wyklinanie pana Piotra,sądzę że nie tylko ja mam takie błędy,i dla tego proponowałem rozmowę prywatną ,bo nie potrzeba mi innych osób które za nii chuja nic nie wiedzą o tej sprawie.
Jestem za UB, był zły jak to pisał.. zrozum to Infi, dużo kasy wydał w te rzeczy i tak nagle je traci nie z jego winy ..
"Zastanawiam się jeszcze." ?? Hahaha tu nie ma się nad czym zastanawiać ,wyjebane mam już w tego unbana , ciekawe czy by ci było milo gdybyś wysyłał hajs takiemu chujowi jak ty ,który gdy masz problemy w grze i tracisz to co kopiłeś nie chce ci kurwa pomoc . ZAMYKAM
Dostałeś bana nie za "zginięcie" tylko za obrazę, której dokonałeś bo dostaniu tempbana za słownictwo typu "ssij druta". Twoje oskarżanie craftapple o zginięcie, w dużej mierze przypomina mi komiczną sytuację, gdzie klienci różnych hostingów serwerów minecraft (enderchest, fiberhost, craftserve) oskarżają ich, bo "Nie dziala mi selwel i mam 100 bleduw w consoli", a winien jest klient, który źle skonfigurował serwer, nie hosting. W twoim przypadku winne są zapewne różnego typu mody, zmiany w konfiguracji mc (ewentualnie PC, java). Pozdrawiam