Dokładny nick w grze:reconnect Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:W tygodniu od 3 do 5 godzin a gdy mam wolne nawet cały dzień. Ile masz lat:16 Jak długo grasz w minecraftrawie 3 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple:7 Miesięcy. Kto jest adminem:XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak pełniłem funkcje CzatModeratora przez 3 miesiące a potem Moderatora przez kolejne 4 miesiące na innym serwerze. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je):/kick Dlaczego ty:Spędzam dużo czasu na serwerze i gram na nim już dłużej. Lubie pomagać ludziom, staram się zawsze wykonywać swoją prace sumiennie. Opisz siebie w kilku zdaniach:Mam 16 lat, od wrześnie idę do liceum, mieszkam w mniejszym mieście, oprócz minecrafta lubię czytać książki i spotykać się ze znajomymi. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Duże lagi, Często gdy próbuje przejść przez drzwi na działce one się zamykają jakby to nie była moja działka, wpadający gracze do podłogi. Czy czytałeś/aś regulamin:Tak, parę razy. Gdzie jest regulamin:Tutaj. Czy czytałeś/aś podstronę ekipa:Tak, parę razy. Gdzie jest podstrona ekipa:Tutaj. Jakie obowiązki ma CzatModerator:Ma obowiązek pilnować porządku na czacie, pomagać graczom, Informować wyższą administracje o oszustwach inny graczy (Mody, reklamowanie itd.)
zły wzór ... do tego nie poświęciłeś chyba dużo uwagi dla tego podania, komenda /kick? a reszta gdzie uciekła?? Tutaj to znaczy gdzie ten regulamin i ekipa? ostatnio bardzo mało Cię widać, wchodzisz jak to określiłeś żeby nie padły działki i nie można ich było przejąć. Jestem na Nie
Neutral ale bardziej na nie powody wyżej do tego miałeś degrada za ucieczki z walki itp. Przemyślę jeszcze tą sprawę.
Adsone /kick to komenda nick powód to nie podchodzi pod komendę już. A jestem na nie, bo wywalałeś graczy za wiadomości typu: looool albo czesc!!!!!! jako flood, co jest wg mnie przesadą.
Zmieniam zdanie jestem na Tak dziś na serwerze się dowiedziałem że miał 3 tygodniowa przerwę od MC do ,której ma każdy prawo, i na czacie pomaga/wypowiada się , Przydał by się ktoś do ogarniania ale tak jak ktoś napisał w innym podaniu nawet jeśli dostanie to bez możliwości awansu ale ja nie decyduje tylko XinfiniterX wiec reconnect musisz się uzbroić w cierpliwość Na Tak