Dokładny nick w grze: Szymon3 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 1-3h Ile masz lat: 14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Na CraftApple Jak długo grasz w minecraft: Gram 2 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple: Gram 5 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak(Moderator) Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick Dlaczego ty: Bo chcialbym wypełniac rolę Czatmoda jak niema adma czy kogos innego Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam Ciemne Włosy.Jasno niebieskie oczy,jestem uśmiechnięty.Lubie Sport i jazdę na motorze i rowerze.Jestem miły,niezbyt duży. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Znałem jeden ,jak sie bógowało creativa. Czy czytałeś/aś regulamin:Tak Gdzie jest regulamin: Na /warp ratusz Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Tak Gdzie jest podstrona ekipa: W podziale "Rekrutacja i ekipa" Jakie obowiązki ma CzatModerator: Patrzeć na czat kickować za wulgaryzmy,obrazy,itp
Na NIE. Nie udzielasz się na czacie ani na forum , podanie z błędami. A wgl , na pewno grasz te 5 miesięcy? Ani razu nie widziałam się na serwerze. Pozdrawiam Anaa ___________________________ Ps. "Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: CraftApple" tu chodzi o Survival , Creative albo SeaBlok ;3 A regulamin jest tu http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 a nie na /warp ratusz !
Wielkie NIE! Ani razu Cie nie widziałam. Jakbyś się udzielał na chacie to by może przyszło a więcej powodów u Any