Przynajmniej przeczytajcie ;-; Dokładny nick w grze: N9q Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 5h Ile masz lat: 16 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Survival Jak długo grasz w minecraft: Kilka lat Jak długo grasz na serwerze craftapple: Jakiś rok? Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Ta Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Na tym i kilku innych ;p Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick Dlaczego ty: Do trzech razy sztuka. Może teraz nikt się nie będzie czepiał mojej pracy Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Jan mieszkam w zabrzu. Zajmuje się Administracją serwerów ponad rok, chyba wszyscy mnie tu znają Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak Czy czytałeś/aś regulamin: Tak Gdzie jest regulamin: Dział regulaminy Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Taaak ;-; Gdzie jest podstrona ekipa: W tym samym dziale gdzie te podanko Jakie obowiązki ma CzatModerator: -CzatModerator powinien zajmować się Czatem na serwie. -Wszelkie problemy zgłaszać wyższej Administracji. -Pomagać graczom i odpowiadać na ich pytania. -Być aktywnym na forum. Pozdrawiam
Podanie mi się podoba na serwerze jesteś często , Nie wiem dlaczego miałeś degrada , jak to napisałeś Do trzech razy sztuka Na Tak
Na TAK. Co prawda mógł byś napisać te podanie lepiej , a raczej dokładniej ale nie jest źle. Myślę że się nadasz , ogarnięty , znasz się na rzeczy i wgl. Jeszcze raz na TAK ! Pozdrawiam Anaa