Dokładny nick w grze: Mój nick to pat277. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Mogę poświęcić 5 godzin dziennie dla serwera. Ile masz lat: Mam 16 lat . Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na Survivalu. Jak długo grasz w minecraft:W minecraft gram mniej więcej 2 lata. Jak długo grasz na serwerze craftapple:Na craftapple gram z 10 miesięcy , jestem z tego zadowolony . Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Tak , niestety doświadczyłem tego . Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak ale serwer zakończył swoją działalność oraz miałem i mam swój . Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): Tak znam komendy /kick <nick> <powód> - Wyrzuca gracza z gry np. /kick pat277 spam . Dlaczego ty:Myślę że będę odpowiednią osobą już jako SuperVip staram się pomagać ,Będę sumiennie wykonywać swoje obowiązki jako CzatModerator . Chciałbym sprawdzić swoje umiejętności jako CzatModerator (na okres próbny) Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Marcin. Mam 16 lat. Lubie grać w minecrafta i wiele innych gier . Najczęściej gram w Minecrafta na serwerze waszym oraz hardcore i MiniGame. Udzielam kilku osobą (znajomym) korepetycji z Angielskiego na poziomie szkoły podstawowej jest to m.in mój brat . Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak , A dokładniej: -Możliwość przejścia koniem przez zamknięte drzwi, -Kowadła, -Wyrzuca za latanie płynąc łódką mniej więcej za 2-3 minuty wyrzuca , -Nie da się zjeść jedzenia 1.8, -Cuboid nie obejmuje nowych drzwi. Czy czytałeś/aś regulamin:Tak , Czytałem -Ostatni punkt 26. Administracja nie zmienia pory dnia . Gdzie jest regulamin:Znajduję się tu : http://craftapple.pl/forum/forumdisplay.php?fid=36 . Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Tak, Czytałem. Gdzie jest podstrona ekipa:Znajduję się , tu http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1410 . Jakie obowiązki ma CzatModerator: Ma następujące obowiązki . -Pomagać graczom i odpowiadać na ich pytania, -Problemy zgłaszać do Administracji wyższej , -Wypowiadać się na forum, -Ogarniać czat (Gaszenie debili)*. Pozdrawiam pat277
Na nie. Nie doczekałeś miesiaca przy ostatniej odrzuconej rekrutacji. A tak pozatym *Gaszenie debili* to Ciebie trzeba gasić i to kilka razy dziennie.
A ja jestem na tak ^^ Prawda często widzę jak się podlizuje ale to nie jest powód, aby od razu był tą złą osobą. Może i nie odczekał miesiąca i co z tego? Stara się być tylko miły i nic więcej.
Pat277 ogarnij podpis - też lubię MrAstara - spoko jest, ale ty się chyba troszeczkę zagalopowałeś co...
XPOS who are you? Codo podania - na nie. Mimo ze sie stara to jednak to zachowanie odbiega od tego, jakim powinien charakteryzować się czatmoderator.
Jestem na tak ponieważ jesteś nawet miły jak nie liżesz dupy administracji i jak nie wymyślasz głupich rzeczy i jak nie odzywasz się to tez jesteś fajny
UUUU.... Albercik dziękuję Ci Marks02 Tobie również dziękuje Jesteście bardzo mili i widzę że potraficie wybaczyć