Dokładny nick w grze:TwardyNov Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:2-4 godziny Ile masz lat:15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu:na mc.craftapple.pl Jak długo grasz w minecraft:z 3 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple:miesiąc Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:pełniłem Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je):znam /kick, /mute, Dlaczego ty:Ponieważ chciałbym ogarniać czat, pomagać innym zająć się trochę serwerem Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Hmm.. Jestem ogarnięty, inteligętny, raczej nie popełniam błędów w pisownii (czasami każdyemu się zadży ) Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak gdy włożymy item do kowadła pisze że z np :3 lvl naprawimy item a w rzeczywistośc są to jakieś 20-pare lvl. Czy czytałeś/aś regulamin:Czytałem Gdzie jest regulamin:na forum Czy czytałeś/aś podstronę ekipa:taa Gdzie jest podstrona ekipa:też na forum ... xD Jakie obowiązki ma CzatModerator:"Ogarniać czat", zachowywać się przyzwoicie, nie może klnąć, powinien upominać innych graczy. Proszę o nadanie rangi, jeśli nie spełniam wymogów to nie okej poszukajcie lepszego kandydata Pozdrawiam - TwardyNov WWW. Znajdź Zawartość
raczej na nie podanie krótkie, mało o sobie komendy to tylko /kick a i parę razy leciałeś tylko ode mnie poprzez kick a od reszty nie wspomnę...