Witam. Mam pewien temat do przemyslenia dla administracji. Otóż sklep na serwerze jest bardzo biedny, nie ma tam nic ciekawego do kupienia. Mam 10.000€ i nie mam co z tym kompletnie zrobić. Proponuje dodanie sklepów z enchantem (np ostrosc 5 za 5000) czy coś w tym stylu. Można też wgrać plugin na kasyna to taka ciekawostka ale to mało istotne . Co wy na to drodzy gracze i administracjo? Jak ktoś ma fajne pomysly co mozna jeszcze dodac do sklepu to pisać tutaj . Pozdrawiam DuxHell
Według mnie to będzie dobry pomysł faktycznie sklep nie jest najbogatszy można dodać jeszcze spawner , Narzedzia ulepszone (diax) , Jajka do Spawnu oraz bloki z 1.8
Bloki z 1.8 bym nawet popierał. Co do reszty po prostu opieracie swoją grę wyłącznie na biciu się chyba z innymi graczami. Spróbujcie wybudować coś naprawdę epickiego. Wtedy dopiero zobaczycie jak sporo ciekawych rzeczy można kupić w sklepie. Szkoda tylko, że wcześniej go nie było
Spawner? Enchant za kase? Przecież to tak ułatwi grę że nie będzie sensu grać bo kazdy bedzie biegal w setach 4/3 i mieczykach 5/2. Pomysł z blokami jest dobry, także go popieram, reszta odpada.
W sumie po dłuższym zastanowieniu masz racje, wszystko bez zmian tylko c może Infi rozważyć opcje z dodaniem bloków z 1.8
jestem na NIE To survival nie FB wiec *%(^* się w ten wasz pusty łeb.. bo zero rozumu aż tu czuć. AS daje takie możliwości jakie daje i to w zupełności wystarcza... gimbaza = dramat
To już Wasz problem, że chcieli byście aby wszystko leciało z nieba, albo eventy typu kopanie surki były co 1 dzień..
Enchanty w sklepie? Na to nie liczcie.. Będzie zbyt łatwo.. Co do bloków 1.8 to mógłbym poprzeć w sumie.