Witam jestem nowym graczem. Jak wchodzę po raz pierwszy mam się zalogować. Jak to uczynić? Wpisuje login hasło i nic... A po 15 sekundach wyrzuca mnie z serwera powód ''długie logowanie'' proszę z góry o pomoc.
Najpierw należy się zarejestrować pisząc: /register przykładowe_hasło przykładowe_hasło A za każdym następnym razem logujesz się pisząc: /login przykładowe_hasło Temat poruszany niedawno: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=2047
Instrukcja 1. Wejdź na serwer mc.craftapple.pl 2. Zarejestruj się komendą /register (hasło) (hasło) 3. Zaloguj się komendą /login [haslo] - [hasło] ustalone przy rejestracji. 4.Graj ****** (hasło) -ustal hasło większe niż 4 litery/znaki [hasło] - Wpisz hasło , które ustaliłeś przy rejestracji.
Jak wchodzisz po raz pierwszy na serwer pisze ci wpisz /login <hasło>, tak? A więc możliwe, że ktoś przed tobą korzystał z tego nicku i założył na nim własne hasło, więc proponuję zalogowanie się z innego nicku, wpisanie /register [hasło] [hasło] następnie /l [hasło] [hasło]. Mam nadzieje, że pomoże.