Wszystko co zostało zdobyte do godziny 1:00 w nocy 12.01.2014, zostanie na swoim miejscu. Cofną się jedynie itemy, które zdobyłeś dzisiaj. Oczywiście będzie za to stosowna rekompensata.
Na pewno nie dziś, być może po jutrze dopiero, ponieważ jutro nie będzie mnie cały dzień ze względu na wyjazd.
miałem zbudowaną wieże i dokończony mur i 8 skrzyni zaklętych itemów znalezionych na opuszczonej dzialece a teraz nic z tych rzeczy nie mam ....
To jak < Powrót do przeszlości >, wszystko co działo sie wczoraj po 15.00, nie zostalo zapisane w grze. Szypo po moim tunelu też śladu nie ma itd. twoje znalezione itemki pewnie spowrotem sa na tej opuszczonej dzialce.
Wszystko co działo sie wczoraj po 15 przepadło powiadacie? Ja nie mam rzeczy, działki które utworzyłem i zdobyłem w weekend? Jak mi to zostanie zwrócone? 5x skrzynek z itemami, działka juz z wybudowanym domem? Pełno diaxow, lazurytow itp... Wszystko poszło sie je*** za przeproszeniem?
W jakiś sposób mozna ja otrzymać? Trzeba sie zgłosić do admina czy zostanie automatycznie to przydzielone ? Pytam gdyż w domu bede dopiero w sobote rano. :/
Trzeba się zgłosić do osoby z rangą ViceAdministratora(adsone,MrAstar,kshycho,Waldemar) lub Administratora (XinfiniterX)