Dokładny nick w grze: aleksybudner Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 4-5 godzin w tygodniu, sobota i niedziela 8 Ile masz lat: 20 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: survival forever Jak długo grasz w minecraft: 2 lata z haczykiem Jak długo grasz na serwerze craftapple: 9 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: na wieelu innych, miałem także swoje własne smile także tutaj też miałem rangę Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): Pewnie, /kick nick powód Dlaczego ty: Od chwili kiedy dostaliśmy z reconnectem degrada na serwerze panuje totalna anarchia Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem Karol, mam 20 lat i mieszkam w Przemyślu. Interesuję się sportami oraz informatyką i elektroniką. W minecraft'a gram spory czas, co daje mi szeroką wiedzę na temat jego mechanizmów. Posiadając własne serwery uczyłem się komend pluginów na pamięć, większość z nich pamietam ciągle. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Po wprowadzeniu wersji 1.8 jest ich wiele. Są to m.in: - Noteblocki w powietrzu - Zbugowane kowadła - Drzwi bez cuboida Czy czytałeś/aś regulamin: jasne, kilka razy Gdzie jest regulamin: na forum w dziale Regulaminy Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: pare razy smile Gdzie jest podstrona ekipa: na forum w dziale Rekrutacja i Ekipa Jakie obowiązki ma CzatModerator: ogarnianie czatu, zglaszanie błędów/bugów adminowi, wypowiadanie się na forum
Brak wzoru Często masz kicka za spam flood itd. Dwa razy napisałeś to samo na NIE ! Po za tym z kopiowane od Phantom_Screw