Dokładny nick w grze: ImProGieniek Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 2h min. Ile masz lat: 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: SeaBlock Jak długo grasz w minecraft: 3 Lata Jak długo grasz na serwerze craftapple:Gram tu od ok roku.Miałem Długą przerwę. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): Tak /kick nick <powód> - Wyrzuca gracza z serwera. Dlaczego ty: Często bywam na Serwerze. Interesuję się Informatyką. Mam wysoką kulturę osobistą. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam 15 lat. Oprócz Minecraft'a Gram w Cs:GO. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie Czy czytałeś/aś regulamin:Tak Gdzie jest regulamin: Na Forum Oraz na Serwerze. Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Tak Gdzie jest podstrona ekipa: Na Forum. (http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1410) Jakie obowiązki ma CzatModerator: Ogarnianie Czatu.Zgłaszać większe problemu do Administracji. Pomagać graczom. Udzielać się na Forum.
Coś mi Twój nick mówi, podanie mi się podoba, krótko i na temat, a co najlepsze, najwięcej grasz na SeaBlock, a tam by się przydał ktoś na dłużej
Jestem na tak , nie przypominam sobie abym go kiedy kolwiek wyrzucił z serwera, Co mogę powiedzieć o graczu , Bardzo Ogarnięty
I tak cenzura to da i tak cenzura to da ze napiszecie pod podaniem ze na tak, cenzura ze co ??? : Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam 15 lat. Oprócz Minecraft'a Gram w Cs:GO. Mam rozumieć ze jesteś totalnym no live i cale życie spędziłeś przed pc ??? Nie widziałem cb na SeaBlock.
Gram teraz na Seablock i jeszcze cię w ogóle nie widziałem żebyś ty tam był..., co do podania jest bardzo krótkie..., Niektórzy mogą się też doczepić do tego, że - co ma interesowanie się informatyką do tego żeby, zostać CzatModer. ? Nie jest do cb przekonany, lecz dam ci tą szansę: Jestem na TAK !
Bylbym na tak gdyby nie fakt ze ani razu nie widzialem cie na SeaBlocku. Wiec na NIE. [hr] Sorry za bledy, pisze z telefonu.
Podanie całkiem ciekawe bym był na tak, jeśli widziałbym cię chodź kilka razy na seablock a często gram. Niestety na nie.