Dokładny nick w grze: werka0055 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 2/3 godz dziennie Ile masz lat: 11 (wiem że mało) Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu:creative Jak długo grasz w minecraft:3/4 lata Jak długo grasz na Craftapple.pl 1 rok Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak ,mod,smoda,admina Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je):1./kick nick <powód> - Wyrzuca gracza z servera Dlaczego ty:poniewaz jetem pracowita, kreatywna i pomocna Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Weronika. Jestem pomocna i kreatywna. Chętnie pomagam innym. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: 1.Nie da się zjeść baraniny. Czy czytałeś/aś regulamin: tak Gdzie jest regulamin: na stronie serwera Jakie obowiązki ma CzatModerator:Pilnować chatu i serwera.
Na tak Uwagi: Małe błędy, Mały wiek , Podanie krótkie Skoro gra na creative to może się nadać Pozdrawiam pat277
Hmm jeśli gra na creative to raczej na survival jej nie zobaczymy prawda ? myślę że można by było spróbować bo na creative jest rzadko kiedy ktoś z ekipy.
Kurcze.. Sama nie wiem. Podanie ładne , estetyczne , bez błędne i potrzeba kogoś na creative... Tylko ten wiek :// Hm.. No na razie małe tak
To podanie według mnie wydaje mi się trochu dziwne po pierwsze masz 11 lat..., napisałaś, że już pełniłaś takie funkcje jak Admin LoL - Masz 11 lat grasz na tym serwie od roku więc wychodzi na to że byłaś adminem poniżej 11 lat jakoś 10 i niżej - --> trochu to dziwne, że ktoś ci dał takie uprawnienia w tak małym wieku..., lecz nie wnikam do tego. Druga rzecz to CzatModerator nie ma pilnować serwera - on ma ogarniać czat i wyrzucam idiotów ... hmm... jestem trochu zdziwiony że inni tego nie zauważyli lecz trudno //// Wiem, że Czat. Moder. przydał by się i to bardzo na CREATIVE i przeglądając inne podania zauważyłem, że tylko ty na Crat. grasz i byś chciała na nim zostać Czat. Moderatorem lecz ten wiek jest też za mały... No nwm ... Bardzo bym chiał dać TAK lecz tym razem dam NIE! Przykro mi...
Przydalby sie ktos na Creative wiec jestem na TAK. Wiek maly ale widac ze jest ogarnieta. [hr] Sorry za bledy, z telefonu pisze.