nick: walior data: około 15:55 11.12.2014 więc tak jak w tytule otrzymałem bana chociaż nie wiem za co wyskakuje mi że mam bana na 2 dni za jakąś "Aura" grałem bez żadnych botów i nie łamałem żadnego przepisu po prostu byłem na diaxie w daimentowym eq z enchentami i użytymi mixturami i kiedy walczyłem dostałem bana więc proszę o odwołanie bana ponieważ nic nie zrobiłem a dostałem go na 2 dni :c
RE: ban na infocraft 1.5.2 niby co zrobiłem skoro nie mam żadnego moda grałem normalnie jak już wcześniej a tu mi wyskoczył jakiś ban nawet nie wiem za co to coś ;c
RE: ban na infocraft 1.5.2 http://screenshooter.net/100259159/kgjjgix nie pisze kto a z tego co w google wyczytałem to ta jakaś kill aura deda gości dookoła tego co ją ma, a jakoś ja walczyłem normalnie i uderzałem 1 osobe a nie wszystkich przy mnie -,-
RE: ban na infocraft 1.5.2 Pomyliłeś forum, to jest forum serwera craftapple nie inf****. Pozdrawiam pat277
Masakra... Jak można pomylić forum dwóch różnych serwerów... My Ci nie pomożemy z Twoim problemem, ale polecam Ci serwer mc.craftapple.pl ver-1.8.x