Podanie Na CzatModeratora: Dokładny nick w grze: Viran123. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Mogę poświęcić od 2 do 5 godzin dziennie dla serwera. Ile masz lat: Mam 14 lat . Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na Seablocku. Jak długo grasz w minecraft: Gram w Minecraft mniej więcej 3 lata. Jak długo grasz na serwerze craftapple:Gram na Craftapple ponad 1 rok. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak, byłem Moderatorem. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick <nick> <powód> - Wyrzuca gracza z serwera. Dlaczego ty:Myślę że będę się dobrze sprawować jako CzatModerator. Chętnie pomagam innym i znam się dobrze w zakresie komend i samym działaniu serwera. A zresztą wielu ludzi przydałoby się ogarnąć na innym serwerze niż Survival a, z mojej obserwacji wynika że wielu nie chce dostosować się do zasad tam gdzie rzadko chodzą Admini lub inni wyżsi rangą. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Dominik. Mam 14 lat. Lubie grać w Minecrafta i inne gry (zwłaszcza RPG). Codziennie gdy gram w Minecraft wchodze na wasz serwer. Jestem humorzasty, miły i chętnie udzielam pomocy (nie moje słowa). Jestem bardzo dobry w zakresie informatycznym. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak: -Kowadła na w sklepie na Seablocku nie działają, -Expiarka na Seablocku nie daje expa, -Nie da się zniszczyć banerów na Creative , -Na Seablocku, na wyspie spawnuje się zbyt dużo mobów, -Na Seablocku można zaciąć się na spawnie w bloku szlamu, -Drzwi na Seablocku czasem nie chcą się otwierać, -Na Creative czasem nie da się przejść przez drzwi. Czy czytałeś/aś regulamin:Tak , Czytałem. Gdzie jest regulamin: http://craftapple.pl/forum/forumdisplay.php?fid=36 . Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Tak. Gdzie jest podstrona ekipa: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1410 . Jakie obowiązki ma CzatModerator: Ma następujące obowiązki . -Pomagać graczom, -Problemy zgłaszać do Administracji , -Ogarniać czat, -Wypowiadać się na Forum. Pozdrawiam Viran123 :b!
RE: Podanko na CzatModeratora Jestem na Tak , Często go widzę na SeaBlocku a tam by się ktoś przydał. Podanie fajne , spójne , estetyczne , nie widzę żadnych błędów. Pozdrawiam pat277 (kick nie wyrzuca z gry tylko z serwera)*
RE: Podanko na CzatModeratora Jestem na NIE!!! Co to ma być za młody, 0 inteligencji, spami wyzywa, a od roku to nie gra kłamca jeden
RE: Podanko na CzatModeratora Jestem na TAK. Nareszcie podanie w którym stylistyka i ortografia na poziomie.
RE: Podanko na CzatModeratora Podanie ładne a na sea przydałby się ktoś adam opanuj się wystarczy że wyraziłeś swoje zdanie.
RE: Podanko na CzatModeratora Jestem na Tak, często gram na seablocku i az mnie skręca że nie ma tam czat moderatora.
RE: Podanko na CzatModeratora Jestem na TAK. Wiek dobry , podanie ładne i estetyczne a na Sea przydał by się ktoś z ekipy
Podanie akceptuję. Ranga czatmoderator zostanie niebawem usunięta, czy przyjmujesz nową rangę (pomocnik) po zmianach?
Oczywiście, wszak to tylko nazwa. Pomocnik czy CzatModerator, to bez różnicy. Dziękuje adminie, przyjmuje rangę i wszystkie obowiązki związane z nią.