Dokładny nick w grze:KasyStefczyka Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Moge poświęcić czasem nawet 6 godzin Ile masz lat:Mam 11 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) narazie to na seablock Jak długo grasz w minecraft:W minecrafta gram ok. roku Jak długo grasz na Craftapple.pl:No gram 2 dni XD Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak miałam admina Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /tempban, /kick,/mute,/publish Dlaczego ty:No nwm ogarne czat, spam i wgl umiem ortografie czasem popełniam błędy Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Tak jak wspomniałam mam 11 lat. Chodze do podstawówki.Uwielbioam sport to tyle chyba Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:nie serwer jest świetny Czy czytałeś/aś regulamin:Tak Gdzie jest regulamin:w dziale regulaminy Wymień kilku członków ekipy:XInfiniter,Violetta,MrAstar,Waldemar Jakie obowiązki ma CzatModerator:no napewno ogarnia chat PS.Myśle, że sie spodobałam [/color]
Na nie Podanie krótkie, Wiek za mały, Za krótko grasz, Błędne komendy wymieniłaś, ''No nwm ogarne czat, spam i wgl umiem ortografie czasem popełniam błędy '' - Straszne ., (''Uwielbioam'') Nie wymieniłeś bugów, W ''Wymień kilku członków ekipy:XInfiniter,Violetta,MrAstar,Waldemar'' błąd np nie Xinfiniter tylko XinfiniterX , nie Violetta tylko wioletta Błąd w obowiązkach, I błędy ortograficzne , interpunkcyjne . Podanie straszne N-I-E !!! (Jak napiszesz następne podanie radzę Ci to przeczytać http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=630 ) Pozdrawiam pat277
Grasz od 2 dni, zarejestrowałaś sie na forum przed chwilą. Czy już zasłużyłaś i zapracowałaś na rangę CM? Sama sobie daj odpowiedz
Pat277 jeszcze śmiesz wytykać jej błędy ortograficzne? To już jest żałosne Twoje "zginoles" było dużo gorsze niż te tutaj. Lecz jednak na nie, wiek
Podanie jest co najmniej masakryczne. Podałaś złe komendy co świadczy o nie przeczytanym przez ciebie poradniku dla CM. Dwa dni to za mało aby pretendować do ekipy. Wiek jest o 5 lat mniejszy od wymaganego. Sądzę, iż wymienianie dalszych niepoprawności jest bezcelowe. Jestem definitywnie na Nie.