Dokładny nick w grze: RaddiPL Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:w środku tygodnia prawie wogóle, a w weekendy i dni wolne praktycznie cały dzień Ile masz lat:19 grudnia kończę 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: survival Jak długo grasz w minecraft: od beta 1.6.4 Jak długo grasz na Craftapple.pl: 6 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak, byłem viceadminem na serwerze kolegi Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick nick <powód> Dlaczego ty: Jestem ogarnięty, sporo czasu spędzam na serwerze, Czasami kiedy nie ma nikogo z administracji mógłbym się przydać. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Radek, mieszkam w Rzeszowie i chodzę do 3 kl. gimn. Interesuję się fizyką i matmą, a w minecrafcie redstonem i PvP. Moim hobby jest oczywiście MC ale gram też w RoboCraft i Plague inc. Evolved Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: przechodzenie koniem przed drzwi, bicie przez szkło Czy czytałeś/aś regulamin:tak Gdzie jest regulamin: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Wymień kilku członków ekipy: XinfiniterX, Wioletta adsone, kschycho MrAstar, Waldemar, Peral, XBlowUpX Phantom_Screw, Puma_Poland, _Anastasiaa_, pat277 Jakie obowiązki ma CzatModerator: ogarniać chat, wypowiadać się na forum, odpowiadać na pytania graczy, zgłaszać błędy i bugi na serwerze wyższej administracji
Podanie akceptuję. Ranga czatmoderator zostanie niebawem usunięta, czy przyjmujesz nową rangę (pomocnik) po zmianach?
Dziekuje, postaram sie zaczac juz jutro(19.12), BTW to moje urodziny . Jako ze mam przerwe swiateczna, postaram sie jak najwiecej czasu spedzac na serwerze. Pozdrawiam RaddiPL PS. Pisze z phona srr za ort. PPS. Tak, przyjmuje