Oto moje kilka uwag dot. komunikatów na craftapple. 1. Komunikat dot. komendy /salvage jest napisany nie do końca szczęśliwie dobranym kolorem czcionki. Jest kompletnie nie czytelny gdy nie znajdujemy się w bardzo dobrze oświetlonym miejscu. 2. Błąd ortograficzny w komunikacie o cooldown'ie /kit Łatwy do zapamiętania poprzez anegdotkę "- Mogę to wziąść ? - Jasne możesz wszystko braść" 3. Wyjątkowo słabo oświetlony znak, który z uwagi na kolor czcionki jest trudny do odczytania bez przyklejenia głowy do niego. Ktoś widzi strzałki ? 4. Niespójność komunikatu. Komunikat głosi, iż dostałem "Czerwony Kamień", gdy tak na prawdę dostałem "Czerwony proszek". 5. Nieszczególnie dobrana kolorystyka komunikatu na Forum. Biała czcionka na żółtym tle
Ciekawy pomysł co do pkt 3 to dałam latarnie ale jak dasz jasność grafiki większą to wszystko jest czytelne
W punkcie 1 i 3 wystarczy dać większą jasność gry (z nastrojowej zmieniam na jaskrawą) A ogólnie to ciekawe uwagi
"5. Nieszczególnie dobrana kolorystyka komunikatu na Forum. Biała czcionka na żółtym tle " Poprawione. "2. Błąd ortograficzny w komunikacie o cooldown'ie /kit" To teksty zawarte w pluginie essentials, nie do poprawienia bez dekompilacji. "4. Niespójność komunikatu. Komunikat głosi, iż dostałem "Czerwony Kamień", gdy tak na prawdę dostałem "Czerwony proszek"." To jedno i to samo.