Dokładny nick w grze: MinePaka . Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 2 godziny w dni szkolne, a w weekend nawet do 7 godzin. Ile masz lat: 14 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Prawie cały mój czas poświęcam seablockowi, czasem wejde na survival. Jak długo grasz w minecraft: Gram 2 lata. Jak długo grasz na serwerze craftapple: Gram z 5 miesięcy. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak byłem czat-moderatorem. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick <nick> <powód> - Wyrzuca gracza z gry. np. /kick MinePaka słowa. Dlaczego ty: Lubię grać na serwerze seablock a tam nie ma czat moderatora, znam dobrze ortografie i pomagam nowym graczom w zapoznaniu się z serwerem, ponadto wszystkie problemy typu niedziałające kowadła, problem z enchantem zgłaszam adminowi lub vice adminom. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Patryk urodziłem się w listopadzie, jestem człowiekiem humoru, lubię grać w Minecrafta na waszym serwerze gdy przyjdę ze szkoły uczę się a później wchodzę na serwer i gram z 2 godzinki. Lubię plastykę i historie Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak: -Przechodzenie koniem przez drzwi, - Enchant butów na seablocku : Depth strider (głębinowy wędrowiec) tnie, laguje i nie da sie w nich chodzic po wodzie, -Po wejsciu w sztandar trudno jest wyjsc, - Po usunięciu wyspu na seablocku automatycznie spada się w przepaść i odradza na spawnie. Czy czytałeś/aś regulamin: Owszem, czytałem. Gdzie jest regulamin: http://craftapple.pl/forum/forumdisplay.php?fid=36 . Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Tak. Gdzie jest podstrona ekipa: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1410 . Jakie obowiązki ma CzatModerator: Obowiązki: -Pomagać nowym graczom w zapoznaniu się z serwerem, - Wyrzucać z serwera graczy którzy łamią regulamin/źle się zachowują, -Wzorowe zachowanie, -Problemy z serwerem które utrudniają grę zgłaszać adminom/vice adminom. Serdecznie pozdrawiam i proszę żebyście się wypowiadali z pełną szczerością
Na Tak ,Fajne podanie , przyda się ktoś na seablocku , tylko kick wyrzuca z serwera nie z gry. Pozdrawiam pat277
Według mnie podanie jest Dobre..., - Grasz dużo na Seablock - a tam jest potrzebny i to bardzo jakiś CzatModerator..., Jest tu jeden błąd tak jak pat277 powiedział kick wyrzuca z serwera - nie z gry..., lecz nie ma co do tego błędu wnikać - ZDECYDOWANE TAK!
Wrażenia: Ciekawe podanie, czytelne. Uwagi: Najwięcej czasu spędza na seablock. Uważam, że przyda się tam ktoś do pomocy. Zastrzeżenia: 14 lat to trochę mało, ale uważam, że jesteś ogarnięty Uwagi dodatkowe: Nie mogę znaleźć podpunktu: wymień kilku członków ekipy Ocena końcowa: Jestem na tak Werdykt pożegnalny: Pozdrawiam
Jestem na TAK. [hr] PS. MinePaka ja tez zapomnialem ekipy wymienic xD (sorry za bledy z telefonu pisze).
Na tak Mam nadzieję, że gdy dostaniesz CM na Seablock, to nie zapomnisz kompletnie o Survival i też będziesz zaglądał do Nas