MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na ChatModerator - ThreeEyedMaster

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika ThreeEyedMaster, 14 Grudzień 2014.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Dokładny nick w grze: ThreeEyedMaster
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Ciężkie pytanie. Aktualnie gram głównie w Minecraft. A zatem cały czas przeznaczony na granie będę mógł poświęcić Craftapple. Średnio będzie to kilka godzin dziennie. Wiadomo, że będą zdarzały się dni, w które posiedzę dłużej. Ale będą zdarzały się takie, w które nie będzie mnie nawet na minutkę ponieważ nie włączę w ogóle komputera.
    Ile masz lat: 18+
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Survival
    Jak długo grasz w minecraft: Swoją kopię gry mam od czasów wczesnej fazy beta. Świat bez świerków, czerwonego proszku i tłoków, te klimaty.
    Jak długo grasz na Craftapple.pl: Od kiedy ? Nie pamiętam. Przyjmijmy, iż od października 2014.
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie miałem. Raz dostałem kick'a o treści "Ogarnij się" za napisanie na czacie "Hahahahahahahahahahaha".
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Czy pełniłem funkcję CzatModeratora ? Nie. Czy pełniłem podobną funkcję? Tak. Zajmowałem się moderacją kilku for o przeróżnych tematykach. Co do doświadczeń związanych z MC to pełnię funkcję Admina na totalnie niepublicznym serwerze, który stoi w lokalnym LAN (wiem, wiem powtórzenie). I to dzięki niemu sprawnie ogarniam składnie komend. Gdy serwer stał na CB przetłumaczyłem AdminCmd dla wygody znajomych.
    Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): Aktualnie wg informacji podanej na forum CzatModerator ma jedną komendę. I tylko jedną, a szkoda bo przydałoby się kilka z zestawu "Moderator" ponieważ praktycznie nie wykonalne jest ogarnięcie natrętnego "gracza" w tej chwili.
    /kick nick <powód>

Dlaczego ty: Osobiście nie postrzegam uzyskania rangi "CzatModeratora", czy też jakiejkolwiek innej z wymienionych w dziale Ekipa, jako wyróżnienia. Postrzegam to raczej jako przyjęcie na siebie dodatkowych obowiązków, czego ostatecznym/nadrzędnym celem jest zapewnienie odpowiedniego komfortu rozgrywki dla pozostałych graczy. Wszelkie psychotesty wskazują, iż mam naturę pedagoga/pomocnika. Nie zraża/irytuje mnie odpowiadanie na to samo pytanie kilka razy z rzędu. IRL mam doświadczenie z osobami autystycznymi, więc moja cierpliwość jest prawie bezgraniczna.
    Nie mam problemów z czytaniem instrukcji/poradników wszelkiej maści.

Na dowód tego, iż pomaganie leży w mej naturze przedstawiam screenshoot z okolic "Bezludnej Wyspy". Na którą teleportowałem nowych graczy gdy nie była dostępna teleportacja w randomowe miejsce, a widziałem że płaczą na czacie iż nie ma gdzie postawić działki bo w około SPAWN'u wszystko zajęte.

Wiem, średni screen, ale są widoczne współrzędne więc można się tam przejść i zobaczyć.

Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Heh, muszę przyznać, iż się roześmiałem jak zobaczyłem ten punkt. Zaleciało portalem randkowym. :D

Mam na imię Łukasz, od zawsze mieszkam w Trójmieście i to z nim związałem swoją przyszłość. Prywatnie jestem piekielnie dowcipnym facetem, dla którego nie ma rzeczy niemożliwych. Moim największym hobby są Gry Fabularne. Nie pamiętam kiedy dokładnie zacząłem się nimi interesować, ale z pewnością jest to już kilkanaście lat. Tak gdybym mógł wybrać jedną czynność, którą miałbym robić do końca świata to pewnie byłoby to granie w GryFabularne. Od czterech lat jestem przewodnikiem wspaniałego psa rasy Wilczak Czechosłowacki jakim jest mój "Wieśniak". Wspaniałe psisko, które zmienia całe życie swojego przewodnika.

Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak. Najbardziej przeszkadzającym mi to nie zabezpieczenie drzwi 1.8 Cuboid'em.
    Czy czytałeś/aś regulamin: Tak czytałem, od tego zacząłem. Warto wiedzieć jak dokładnie wygląda tryb claim'owania i jak często resetowana jest mapa zanim się zdecyduje grać na serwerze. Ciekawi mnie również zawsze w jaki sposób jest podana informacja, o tym że "Administracja ma zawsze rację". Na Craftaple jest podana bez zbędnych/sztucznych upiększaczy :]
    Gdzie jest regulamin: Który ? Regulamin serwera oraz stawiania działek jest tutaj [ L I N K ]. Regulamin forum tutaj [ L I N K ]. A Tyralni był w jej dziale, a chyba cały dział trafił do kosza.
    Wymień kilku członków ekipy: Uszeregowani wg grup, a następnie wg częstotliwości spotykania na serwerze.
    • Admini: XInfiniterX i Wioletta.
    • ViceAdministrator: kshycho, MrAstar, adsone.
    • Moderator : Pearl.
    • CzatModerator: Phantom_Screw i Puma_Poland, pat277, __Anastasiaa__.
    Reszty osób wymienionych w dziale Ekipa nie udało mnie się spotkać na serwerze.
    Jakie obowiązki ma CzatModerator: Jego zadaniem jest ogarnianie spamu na czacie i gaszenie idiotów. Ma on także obowiązek pomagać graczom w ich problemach oraz tłumaczyć zasady i działanie komend tak samo jak Moderator.

PS Pytanie "Dlaczego ty", proponuję zmienić na "Dlaczego Ty". Drobiazg, ale to podobno od nich zależy doskonałość.

PPS Korzystając z chwili uwagi zapraszam do zapoznania się z moimi Propozycjami/Uwagami dot. serwera Survival [ L I N K ]

• Zwycięzca x 2
    • Przyjazny x 2
    • Lubię To x 1
    • Nie zgadzam się x 1
    • Pomocny x 1
    • Burak x 1
    • Lista
    Reklama
  2. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tak :)

3. Pearl

Pearl Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie co tu dużo pisać, jest fenomenalne. Mogłam się w nie wczytać jak w ulubioną lekturę. Powiem, że to jest najlepsze podanie jakie widziałam, lepsze od mojego. Każdy podpunkt szczegółowo opisany. Zero jakichkolwiek błędów. Masz bogaty zasób słownictwa, z podania mogę wywnioskować, iż jesteś inteligentnym, dorosłym człowiekiem. Moja ocena nie wynika tylko z podania, aczkolwiek również z postawy, zachowania oraz ogólnego zdyscyplinowania na serwerze jak i znajomości zasad sawuar wiwr'u. Nie mogę sobie przypomnieć jaki byłeś na serwerze, choć często Ciebie widuję. Niemniej jednak, nie zmienia to całokształtu treści oraz cech charakteru jakie zawarte są w podaniu. I są apologiczne do cech jakie powinna mieć osoba pretendująca na to stanowisko. Nie mam żadnych obiekcji. Jestem definitywnie na Tak.

4. Bleo120

Bleo120 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Hmm..., podanie jest bardzo obszerne... :D Co do niego nie mam żadnych zastrzeżeń :) Wszystko się zgadza :) Wiek też jest dobry..., mimo, że jestem zwykłym graczem - to podanie zaskoczyło mnie bardzo pozytywnie... :3 Ja też próbowałem startować na CzatModeratora lecz za mały wiek :) Tutaj jest odpowiedni do pełnienia tej funkcji. Zdecydowanie TAK. :]

5. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Wrażenia: Czytając to podanie, czułem się jakbym czytał coś w stylu pracy magisterskiej :p
    Uwagi:Bogaty język, doskonały wiek, widać że ogarnięty :)
    Zastrzeżenia: Brak.
    Uwagi dodatkowe: Czytelne oraz ciekawe podanie.
    Ocena końcowa: Jestem za tym, aby ten gracz otrzymał funkcję CzatModeratora.
    Werdykt pożegnalny: Pozdrawiam :)

6. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

Docenione treści:
    0
  7. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Powiem tak .. zatkało mnie :D jeszcze takiego dokładnego podania nie widziałam :) jestem na ogromne TAK :D
    PS: MrAstar genialna odpowiedź :D

Reklama
  8. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Zdecydowanie na TAK! Wszystko napisali MrAstar i Pearl. On musi mieć tą rangę.
    Pozdrawiam pat277

9. Viran123

Viran123 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Jestem na TAK. Takich ogarniętych i mądrych ludzi jest niewiele. Trzymam kciuki żebyś został CzatModeratorem.
    Większość się pewnie ze mną zgodzi.

Pozdrawiam Viran123 :b .

10. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Jestem na TAK!

11. Paka

Paka Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Super podanie obszerne, ciekawe i sympatyczne:) Jestem zdecydowanie na TAK.

12. Ario

Ario Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Jestem jak najbardziej na tak.

13. ZiomekRPK

ZiomekRPK Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Taaaaaaak :)

14. ThreeEyedMaster

Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Dzięki.
    Miło widzieć tak pozytywny odzew :shy:
    Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku będę mógł zakasać rękawy i pomóc w tym i owym na serwerze o8]

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
  15. Paka

Paka Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Tez mamy taka nadzieje :)

16. Puma_Poland

Puma_Poland Użytkownik

Docenione treści:
    5
    w 100% Jestem na TAK! Podanie perfekcyjne! Pozdrawiam Puma_Poland

17. Whitecreed

Whitecreed Użytkownik

Docenione treści:
    0
    W 95% na TAK,jednak trochę krótko grasz na serwerze,lecz podanie fenomenalne. :)

18. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Whitecreed , ja go widzę codziennie na serwerze więc ... nie masz racji.
    Pozdrawiam pat277

19. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    Podanie akceptuję.

Ranga czatmoderator zostanie niebawem usunięta, czy przyjmujesz nową rangę (pomocnik) po zmianach?

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Pomocny Pomocny x 1
    • Lista
  20. ThreeEyedMaster

Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Z miłą chęcią przyjmę rangę pomocnika :shy: Mam nadzieję, że zakres obowiązków będzie podobny.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę