Dokładny nick w grze: Kleksio12 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: W tygodniu ok. 4 godz, a w weekend z 6 godz Ile masz lat: 17 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na serwerze creatve, gdzie często gracze przeklinają i wyzywają się Jak długo grasz w minecraft: Ok. 3 lata Jak długo grasz na Craftapple.pl: Ok. pół roku Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, pełniłam. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick <nick> <powód> Dlaczego ty: Nadaję się na to stanowisko, ponieważ spędzam dużo czasu na serwerze i jestem osobą "ogarniętą". Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Kalina. Pochodzę z województwa kujawsko-pomorskiego. Moje hobby to śpiew, taniec i interesuję się informatyką. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak, np. przechodzenie koniem przez drzwi. Czy czytałeś/aś regulamin: Oczywiście! Gdzie jest regulamin: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Wymień kilku członków ekipy: [Administrator]XInfiniterX [Pani Admin]Wioletta [ViceAdministrator]MrAstar [ViceAdministrator]kshycho [ViceAdministrator]adsone [Moderator]Pearl [Moderator]XBlowUpX [CzatModerator]Phantom_Screw [CzatModerator]Puma_Poland [CzatModerator] __Anastasiaa__ [CzatModerator]pat277 Jakie obowiązki ma CzatModerator: CzatModerator to w zasadzie zwykły gracz. Jego zadaniem jest ogarnianie spamu na czacie i gaszenie idiotów. Ma on także bezwzględny obowiązek pomagania graczom w ich problemach tak samo jak moderator. Każdy CzatModerator ma szansę awansu do rangi moderator.
Wrażenia: Ciekawe podanie, przyda się ktoś, kto ogarnie creative Uwagi: Okropne , które (przynajmniej wg mnie) oszpecają podanie. Zastrzeżenia: Kiedyś miałaś CzatModa i bardzo rzadko Cię widziałem. Tak samo teraz, pierwszy raz od bardzo dawna Cię widzę, ale może to dlatego, że na creative spędzam wyjątkowo mało czasu. Uwagi dodatkowe: Na creativie mało kto z administracji gra. Ocena końcowa: Jestem na tak Werdykt pożegnalny: Serdecznie pozdrawiam
W wakacje wyjechałam na 2-tygodniowy obóz i zapomniałam poinformować administracje, dlatego mnie zdegradowano. Też uważam, że to źle wygląda więc zaraz to usunę. I dziękuję za ocenę.