MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Świateczny Event - Prezenty pod Choinką

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika ThreeEyedMaster, 14 Grudzień 2014.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Słyszałem na czacie, ehhh no dobra widziałem na czacie, iż Administrator planuje jakiś Świąteczny Event.

Oto moja propozycja, którą można bez problemu wykorzystać w pierwotnej lub dowolnie zmodyfikowanej formie :)

Proponuję, aby pod choinką, która stoi przed SPAWN'em, położyć kilka skrzyń z prezentami/skarbami, na które byłyby ustawione różne cooldown'y zależnie od zawartości. Na podobnej zasadzie co ta z darmowym diamentem.

Co do zawartości to mogą być przeróżne itemy, moje propozycje to:

1. Kilka skrzyń ze śnieżkami - krótki cooldown. Spowoduje to, iż gracze będą mogli często bawić się w wojny na śnieżki pod choinką.

2. Jedzenie - kilka skrzyń ze smakołykami. Cooldown 1 dzień.

3. Materiały - Niech to nie będzie dirt, ale np kilka różnych, które są nie do zdobycia gdy nie posiada się narzędzia z "Jednwabny dotyk". Cooldown 2 dni.

4. Skrzynka z jajkami - dłuuuugi cooldown, aby były do wzięcia max 2 razy w okresie świątecznym.

5. Jedna skrzynia z czymś naprawdę wyjątkowym. Czymś czego nie da się zdobyć w inny sposób. Może jakieś fikuśne głowy, wypasione narzędzia ? Cooldown 365 dni, aby była dostępna tylko raz.

Myślę, że tego typu Święta zostaną zapamiętane przez graczy na długo.

Osobiście nie podobają mnie się eventy, w których ktoś coś rozrzuca znad SPAWN'u. Raz, ktoś z Ekipy zorganizował zabawę w chowanego.

Reklama
  2. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    A co z multikontami? :p

3. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Jestem Za , fajne by było jakby dało się to zrobić że 1 IP może raz brać :)
    Pozdrawiam pat277

4. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Co to da skoro można zmienić IP, zmienić konto i nikt nic nie pozna?

5. Whitecreed

Whitecreed Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Myśle,że lepsze byłoby,aby gracze musieli rywalizować i aby itemy w skrzynkach pojawiały się jak na "survival games" tyle,że co jakieś 1-2h pojawiały by się od nowa.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę