Dokładny nick w grze: DejVoo Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Tak ok. 3-5 godzin mogę poświęcić Ile masz lat:Mam 16 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Najwięcej grałem na Surivalu ale obecnie także gram na Seablock Jak długo grasz w minecraft: Tak z ok. 4 lata będzie jak zacząłem przygodę z Minecraftem Wtedy to był taki szpan na tą grę ale teraz graja już tylko nieliczni z moich znajomych Jak długo grasz na Craftapple.pl:Tak naprawdę to nie mam pojęcia, ale z 2 miesiące będzie. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie (nigdy nie miałem na żadnym serwerze bana) Miałem kick'a ale był związany z pracą nad serwerem. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak. Raz byłem na serwerze Budowniczym bo nie było w tedy moderatorów ale miałem wiecej funkcji niż Czatmoderator. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): CzatModerator ma tylko jedną komendę /kick <nick> <powód> - Wyrzuca gracza z serwera. Dlaczego ty:Dlaczego ja? Myślę że jestem osoba ogarniętą, pracowitą, miłą i poradzę sobie w tej randze. Ostatnio także dużo pomagałem innym graczom na Surival'u i Seablock'u. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:No to mam na imię Dawid, mam 16 lat chodzę do 3 klasy gimnazjum i mam brata. Mieszkam w województwie Małopolskim. Interesuję się sportem, motoryzacją(jak chyba każdy facet ). Jestem trochę osobą nieśmiałą Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Jak grałem na wersji 1.8.0 to było ich trochę ale obecnie gram na 1.8.1 i nie mam żadnych uwag co do błędach czy bugach. Chociaż na Seablock za dużo respi się mobów na wyspie i niema jak grać bo z każdej strony biją cię moby ale to taka mała uwaga ode mnie Czy czytałeś/aś regulamin:Tak czytałem. Gdzie jest regulamin: http://craftapple.pl/forum/forumdisplay.php?fid=36 Wymień kilku członków ekipy: Administrator: XInfiniterX ViceAdministrator:adsone, kshycho, MrAstar Czatmoderator: pat277, Phantom_Screw Jakie obowiązki ma CzatModerator: Obowiązki ma następujące: - Ogarnia czat - Pomaga nowym graczom którzy nie znają jeszcze serwera - Zgłasza problemy Administracji - Brać udział na forum I chyba tyle pozdrawiam DejVoo