Dokładny nick w grze: Bizon Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Mogę poświęcić serwerowi od 4-6h dziennie w zależności od mojego czasu wolnego Ile masz lat: 19 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Survival Jak długo grasz w minecraft: coś koło półtora roku Jak długo grasz na Craftapple.pl: 3/4 miesiące Czy miałeś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś podobną funkcje na innym serwerze: Nie Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): tak /kick Dlaczego ty: Ponieważ chciałbym pilnować czatu,potrafię obiektwynie ocenić sytuację,staram się rozwiązywać problemy graczy i pomagam im w miarę swoich możliwości. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Łukasz pochodzę z Zabrza,moją pasją jest trójbój słiowy,kulturystka,akwarstyka,terrarstyka,lotnictwo militarne,fotografia no i oczywiście Minecraft. Jak widać jestem człowikiem o wielu zróżnicowanych zainteresowaniach,potrafię się wypowiedzieć na wiele ciekawych tematów.Wszystkie decyzję jakie podjmuję są przemyślane,nie robi nic z pośpiechem,aby tego nie żałować.W niedalekiej przyszłości mam zamiar otworzyć sklep zoologiczny. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie Czy czytałeś/aś regulamin: Tak, czytałem go Gdzie jest regulamin: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Wymień kilku członków ekipy: XinfiniterX, wioletta, Mrastar, adsone, kshycho, XBlowUpX, Pearl, Phantom_Screw, Puma_Poland, __Anastasiaa__ , pat277. Jakie obowiązki ma CzatModerator: obowiązkiem czatmoderatora są: ogarnianie spamu na serwerze , wulgaryzmów i innych głupich zachowań na czacie jakże i wspierania Moderatorów w ich obowiązkach.