Dokładny nick w grze: IronGhost_POL Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 4 godz. Ile masz lat: 14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) survival Jak długo grasz w minecraft: 4 lata Jak długo grasz na Craftapple.pl: 1 rok Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): tak (/kick nick) Dlaczego ty: bo mi zależy by zmienac ten serwer Opisz siebie w kilku długich zdaniach: jestem dobrym graczem nie oszukuje ani nie klne na serwerze Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: znam buga na spawn Czy czytałeś/aś regulamin: tak Gdzie jest regulamin: na forum Wymień kilku członków ekipy: gruszek vegeta puma_poland Jakie obowiązki ma CzatModerator: musi pomagac na chacie
"Wymień kilku członków ekipy: gruszek vegeta" Serio? :/ Vegeta i gruszek nie należą do ekipy, a tu m.in. chodziło o kogoś takiego jak : XInfiniterX, wioletta, adsone, MrAstar itd. "Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): tak (/kick nick)" */kick <nick> <POWÓD>. Podanie jest bardzo krótkie. Jestem na nie c;
Jestem na Nie. [hr] Zresztą Admin tyle razy pisał "Napiszcie podanie za tydzień bo, ranga CzatModeratora zostanie zamieniona na Pomocnika".