Dokładny nick w grze: MaciekGplay Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Piątek, sobota i niedziela i dni wolne Ile masz lat: 10 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Creative Jak długo grasz w Minecraft: Od 24 marca 2014r. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, tylko drobne wyrzucenia Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: NIE Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick np: /mute Damianuus29 15min - Wycisza gracza /checkban nick - Sprawdza czy gracz ma już bana /ban nick - Banuje gracza /tempban nick np: /tempban XInfiniterX 24 h spam - Ban tymczasowy /unban nick - Odbanowuje gracza /thor nick - Uderza gracza piorunem (stosuje się to jako warn) /v fq - Ukrywa się na serwerze /v fj - Pokazuje się na serwerze /tp nick - Teleportuje do wybranego gracza Dlaczego Tyomimo że mam 10 lat jestem ogarnięty, lubię pomagać, i lubie żeby był porządek na serwerze. Nie cierpie jak ktoś łamie zasady i przeszkadza innym! Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam 10 lat, kota i psa, na serwerze jestem chyba od października, mam dziewczyne, skype, Gadu-Gadu i jestem fajny ale czasami denerwuje.
Jestem na NIE. Wiek za maly, zle komendy, nie pisze ile grales na serwerze i podanie nie jest zbyt ekscytujace. [hr] Przepraszam za bledy, ja jak zwykle z fona.
-O wiele za młody -Pominął parę ważnych punktów -Wymienił złe komendy co świadczy o tym że nie przeczytał poradnika -Podanie okropne. A samo zachowanie na serverze krytyczne. Definitywnie na NIE. ~Pozdrawiam , Anaa
Jak nie ma się do czego dowalić to do WIEKU lub ORTOGR. to już tradycja. Dlaczego pat277 twierdzisz, że podanie straszne? Bo 10-cio latek to napisał i beknął się na komendach? On przynajmniej wymienił zalety i wady. Oprócz Anastasiaa macie niewiele wiecej lat od niego- dorosli ( myśle o graczach którzy tu sie wypowiedzieli).