Dokładny nick w grze: DeathPlayZ Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od 2 do 5 godzin dziennie Ile masz lat: 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival Jak długo grasz w Minecraft: Od pojawienia się pierwszej wersji Alpha Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 2-3 miesiące Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Tak - /kick gracz powód Dlaczego Ty: Dokładnie znam regulamin, umiem i pomagam jeśli tylko mogę, jestem przyjacielski i myślę, że dałbym radę. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Na imię mi Przemek, chodzę do 3 klasy gimnazjum. Interesuje się informatyką, programowaniem, tworzeniem gier, lecz nie mam za sobą jeszcze żadnego tytułu. W wolnym czasie lubię uprawiać sport i grać, starając się dobrać czas na to i na to po równo. Moją ulubioną grą jest Minecraft, ale pogrywam też czasami w Ghost Recon Phantoms i NFS World. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie Wymień kilku członków ekipy: XInfiniterX, Wioletta, Pearl, adsone, kshyho, XBlowUpX, MrAstar, Pat277, Phantom_Screw. Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik powinien wspierać w działaniach Moderatora, pilnować czatu, wyrzucać graczy zachowujących się nieodpowiednio i pomagać tym, którzy pomocy potrzebują, wykonywać polecenia Administratora, oraz aktywnie brać udział w życiu serwera.
Podanie świetne Na Tak Ale niestety administrator prosił pisać podania w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam pat277