Dokładny nick w grze: szypo Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: około 2 godzin dziennie Ile masz lat: 2 stycznia kończę 17 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Survival Jak długo grasz w Minecraft: Od kiedy kupiłem grę (ok. 3 lata) Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Od końca wakacji Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: tak, lecz po uzasadnieniu niewinności dostałem UB Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick Dlaczego Ty: Ponieważ chciałbym się zaangażować w obsługę serwera. Mam dużo dobrych chęci. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem kreatywnym człowiekiem o dużych ambicjach. Lubię angażować się w większe projekty. Z chęcią pomagam innym i odpowiadam na sensowne pytania. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Aktualnie - nie. Wymień kilku członków ekipy: adsone, MrAstar, XInfiniterX, Pearl, pat277 Jakie obowiązki ma Pomocnik: obsługa chatu, pomoc innym graczom, angażowanie się i pomoc adminom, wykonywanie poleceń administracji.