Podanie Na CzatModeratora: Dokładny nick w grze: Dicra Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od 1h do 5h Ile masz lat: 28 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival Jak długo grasz w Minecraft: z 1 rok Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: z 5 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: byłem kiedyś właścicielem miałem server na dysku twardym i miałem go z 3 miesiące Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /mute nick (czas) /kick nick Dlaczego Ty: chciałbym ograniczyć łamanie regulaminu przynajmniej na czacie nieraz jestem na serwie po godzinach 00 i widzę jak inni gracze łamią regulamin na czacie Opisz siebie w kilku długich zdaniach: mam na imię Jan mam 28 lat pracuję ale zawsze znajduję czas na Minecraft jestem miły cierpliwy i lubię pomagać innym Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: tak czasami nie zamykają się dzwi Wymień kilku członków ekipy: admin XInfiniterX viceadmin kshycho CzatMod pat277, Puma_Poland Jakie obowiązki ma Pomocnikomagać graczom, kontrolować czat błędy lub bugi zgłaszać Administracji
To podanie na pomocnika a ty piszesz czatmoderator... Nie zbyt zachwyciło mnie twoje podanie, niestety NIE.
Podanie według mnie za krótkie, błędny tytuł napisz w tytule: "[Podanie] Dicra'' , Wymieniłeś błędne komendy, Podanie nieuargumentowane, Nie odpowiadasz graczom na czacie. Niestety, jestem na N-I-E. Pozdrawiam pat277