Dokładny nick w grze: Bizon Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Mogę poświęcić serwerowi od 4-6h dziennie w zależności od mojego czasu wolnego Ile masz lat: 19 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Survival Jak długo grasz w minecraft: coś koło półtora roku Jak długo grasz na Craftapple.pl: 3/4 miesiące Czy miałeś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś podobną funkcje na innym serwerze: Nie Czy znasz komendy pomocnika (wymień je): tak /kick Dlaczego ty: Ponieważ chciałbym pilnować czatu,potrafię obiektwynie ocenić sytuację,staram się rozwiązywać problemy graczy i pomagam im w miarę swoich możliwości. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Łukasz pochodzę z Zabrza,moją pasją jest trójbój słiowy,kulturystka,akwarstyka,terrarstyka,lotnictwo militarne,fotografia no i oczywiście Minecraft. Jak widać jestem człowikiem o wielu zróżnicowanych zainteresowaniach,potrafię się wypowiedzieć na wiele ciekawych tematów.Wszystkie decyzję jakie podjmuję są przemyślane,nie robi nic z pośpiechem,aby tego nie żałować.W niedalekiej przyszłości mam zamiar otworzyć sklep zoologiczny. smile Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie Czy czytałeś/aś regulamin: Tak, czytałem go Gdzie jest regulamin: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Wymień kilku członków ekipy: XinfiniterX, wioletta, Mrastar, adsone, kshycho, XBlowUpX, Pearl, Phantom_Screw, Puma_Poland, __Anastasiaa__ , pat277. Jakie obowiązki ma Pomocnik: obowiązkiem pomocnika są: ogarnianie spamu na serwerze , wulgaryzmów i innych głupich zachowań na czacie jakże i wspierania Moderatorów w ich obowiązkach.
Bizon jest często na serwerze, jak nie codziennie, pomaga graczom, udziela się na forum. Bardzo mi się podoba podanie, jest czytelne. Jestem na duże Tak
Jestem na Tak, Podanie spójne , lecz nieuargumentowane. Twój czas gry na craftapple jest odpowiedni aby pretendować do Ekipy pomocników. Pozdrawiam pat277
T rochę cię ostatnio na serwerze nie widzę, A le jednak cię lubie i K ażdy ma szansę zostać pomocnikiem więc czemu nie ty?