Dokładny nick w grze: Maciosek456 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Piątek, sobota niedziela i tylko dni wolne sorka Ile masz lat: 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Creative Jak długo grasz w Minecraft: od 24 stycznia 2013 r. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Od sierpnia ale wszedłem dopiero w październiku Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: NIE Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: NIE Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick (gracz) wyrzuca gracza /mute (gracz) (czas) Ucisza gracza na dany czas Dlaczego Ty: Bo jestem fajny, nie cierpie jak ktoś łamie zasad Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się maciek nie ma zwięrzat ale jestem studentem Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Czasami nie ładują się chunki
Podanie straszne , za krótkie , podałeś błędne komendy , brakuje chyba 3-4 punktów. Wielkie N-I-E !!! Pozdrawiam pat277 !
Mało cię widzę ale może dla tego że gram na seablock. Kolejny punkt do którego moge sie doczepić to:Opisz siebie w kilku długich zdaniach: to trochę za mało napisałeś. I jeszcze zła komenda. Na nie.