Dokładny nick w grze: wymiatacz23 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:4-5 godzin(poniedziałek-piątek).W weekendy więcej ok. 6h Ile masz lat:17 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock)Zdecydowanie na serwerze Survival Jak długo grasz w minecraft:Gram od wersji 1.2 beta Jak długo grasz na Craftapple.pl:5 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):./kick nick powód Dlaczego ty:Uważam,że jestem dobrym materiałem na czat-moderatora ponieważ potrafię obiektywnie ocenić sytuacje,nie kieruje się znajomościami oraz sumiennie staram się wykonywać powierzone mi obowiązki.Bywam wulgarny,ale podczas pełnienia funkcji zobowiązuje się do powstrzymania emocji i bycia bezstronnym. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Grześ uczęszczam do liceum(profil humanistyczny),interesuję się muzyką;jestem muzykiem.Jestem również fanem gier.Znajomi mówią,że jestem wesoły,mam poczucie humoru,lecz potrafię zachować powagę. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Znane mi błędy to: -Przechodzenie koniem przez drzwi -Przez komendę "tpa" można dostać się za szklana ścianę Czy czytałeś/aś regulamin:Oczywiście,często się nim posiłkuję Gdzie jest regulamin:Znajduję się tu:http://craftapple.pl/forum/forumdisplay.php?fid=36 Wymień kilku członków ekipy:XinfiniterX, wioletta, Mrastar, Adsone, kshycho, XBlowUpX, Pearl, Phantom_Screw, Puma_Poland, __Anastasiaa__ , pat277,Bizon,RaddiPl. Jakie obowiązki ma pomocnik:Obowiązkami pomocnika jest min."Wykopywanie" graczy z serwera za nie stosowanie netykiety,za spam,flood i tego typu rzeczy,zgłaszanie administracji wyższej wszelkich błędów/bugów na serwerze oraz pomaganie graczom. To już moje drugie podanie na pomocnika,umieszczam je po raz kolejny,ponieważ liczę na to,że zostaje ponownie rozpatrzone.Zależy mi na tej funkcji. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Jestem na tak iż ponieważ , jakoby Wmiatacz23 jako prawilny gracz Minecraft pomaga mi jakoby jestem frixem .
Podanie spójne , czytelne lecz nieuargumentowane Jego zachowanie na czacie na serwerze jest przyzwoite, ale niestety muszę być na N-I-E ponieważ nie odczekałeś miesiąca od poprzedniej rekrutacji. Pozdrawiam pat277 ! PS. Asiork serio ''Jestem na tak iż ponieważ''
Nie odczkałeś miesiąca ale podanie mi się podobało więc jastem na TAK. [hr] PS. Mój nick w grze GacekPL [hr] Jestem sorka.