Dokładny nick w grze: Realmadryt07 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od 3 do 7 godzin, na tygodniu a w soboty i niedziele 5 do 10. Ile masz lat: 14 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival Jak długo grasz w Minecraft: Gram około 3-4 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 2,5 miesiąca Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, bylem - Moderatorem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick [nazwa] Dlaczego Ty: Mysle ze dam sobie rade jako pomocnik bardzo lubie ten serwer i chce sie przyczyniac do ulepszania jego.Bardzo lubie pomagac. Czasami zdarza sie ze przeklinam ale to czasami. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Filip. Mam 14 lat, chodzę do 1 gimnazjum. Interesuję się grami,rysowaniem,sportem.Jestem wolontarjuszem. Na co dzień lubię grać w piłke nozna i spotykać się ze przyjaciółmi.W miare dobrze się uczę, przestrzegam zasad grzecznosciowych.Zazwyczaj jestem spokojny i bardzo cierpliwy Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Do tej pory nie zauważyłem. Wymień kilku członków ekipy: -XInfiniterX -pat227 -PhantomScrew -Aikoo -Pearl -adsone -kshycho -MrAstar Jakie obowiązki ma Pomocnik: Obowiązki Pomocnika to między innymi: - Pomaganie nowym graczom, aby "oswoili się z serverem" - Ogarnianie czatu - Zgłaszanie błędów, bugów do administracji - Udzialnie się na forum oraz na serverze - Wykonywanie dodatkowych czynności - Wyjaśnianie graczom działanie komend Pozdrawiam Filip [/size][/font]