Dokładny nick w grze: MinePaka Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Mogę poświęcić serwerowi 2 godziny w dni szkolne, a w weekend nawet do 5 godzin. Ile masz lat: Mam 14 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Najwięcej czasu zdecydowanie spędzam na serwerze seablock, na serwer survival wchodzę rzadko (jak wejdzie mój kumpel). Jak długo grasz w Minecraft: W Minecraft gram 2 lata. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na serwerze seablock gram już 5 miesięcy, poprzednio z nickiem "Paka". Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nigdy nie miałem tu bana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, byłem CzatModeratorem. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Jest do dyspozycji tylko jedna komenda: /kick - wyrzuca gracza z serwera. np. /kick MinePaka słowa Dlaczego Ty: Gram co chwilę na serwerze seablock a tam jest tylko jeden Pomocnik. Często zdarzają się takie przypadki że jak ja jestem nie ma nikogo z ekipy. Jestem graczem który lubi pomagać i sprawiedliwe oceni sytuacje, jestem często na serwerze. Wszystkie pomysły które mogły by ulepszyć ten serwer piszę w dziale: propozycje. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Witajcie, mam na imię Patryk pochodzę z Warszawy a obecnie mieszkam w pobliżu Opola. Mam duże poczucie humoru. Moim jedynym hobby jest wędkarstwo, trochę mniej jestem zainteresowany rożnego rodzaju pracami plastycznymi. W szkolę jak to przeciętny chłopak idzie mi średnio 2/3 na koniec, nigdy nie zostałem siedzieć. Gram jedynie w Minecraft. W wolnym czasie jak wcześniej wspomniałem jadę rowerem na rybki (kieruję się zasadą: złów i wypuść). Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Prawie wszystkie obecne bugi zostały wyeliminowane. Dręczy mnie tylko ten zepsuty enchant na seablocku: -"Głębinowy wędrowiec". Wymień kilku członków ekipy: [Administratorzy] : XInfiniterX,Wioletta.[ViceAdministratorzy] : adsone, kshycho, MrAstar. [Moderatorzy] : Pearl, XBlowUpX. [Pomocnicy] : Phantom_Screw, Puma_Poland, Aikoo, Bizon, Marcinek7, Viran123, RaddiPL, TheeEyedMaster. Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik ma następujące obowiązki: -Ogarniać czat, -Wypowiadać się na forum, -Zgłaszać problemy i bugi Administracji i Vice Administracji, -Pomagać graczom w zapoznaniu się z serwerem, -Zachowywać się wzorowo, dawać innym przykład. -Uczciwie dawać kicka. Proszę wypowiadać się z pełną szczerością .
Szczerze i zdecydowanie jestem na TAK. Podanie fajne, spójne i brak nawet 1 malutkiego bledu a, na SeaBlocku przydal by sie drugi Pomocnik. Widac ze sie stara.
Jestem na tak, dzisiaj pomogleś mi na serwerze zrobic generator cobla i utworzyc wyspe. Pomagasz tez innym graczom.