Dokładny nick w grze: XD_OLAF_XD Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od 2 do 5 godzin, zależy od dnia. Ile masz lat: 15 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival Jak długo grasz w Minecraft: Gram około 2-3 lata. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 5-6 miesiąca Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, nigdy. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: - Moderatorem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick [nazwa] <powód> Dlaczego Ty: Myślę, że można mi zaufać, jestem miły, pomocny, kulturalny oraz aktywny Ortografia oczywiście jest na na wysokim poziomie(dobra). Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Olaf. Mam 15 lat, chodzę do 3 gimnazjum interesuje sie grami i sportem. Na co dzień lubię grać w pilke nożną .znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Do tej pory nie zauważyłem. Wymień kilku członków ekipy: -XInfiniterX -pat227 -PhantomScrew -ThreeEyedMaster -Aikoo -Pearl -adsone -kshycho -MrAstar Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomaganie nowym graczom, aby "oswoili się z serverem" - Ogarnianie czatu - Zgłaszanie błędów, bugów do administracji - Udzialnie się na forum oraz na serverze - Wykonywanie dodatkowych czynności - Wyjaśnianie graczom działanie komend
Brak Prefiksu w tytule, Kilka punktów skopiowanych, Podanie nie przekonuje, Na serwerze Cie nie widzę N-I-E ! Pozdrawiam pat277 !
Masz dość 'widoczny' nick a jakoś nie widziałem Cię udzielającego się na czacie od tych 5 m-cy. Więc jestem na nie.