Dokładny nick w grzelaf0742 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 2-3 godziny Ile masz lat: 14 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) na creative i seablock zaczynam na survival Jak długo grasz w Minecraft: 3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 5-6 miesiecy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak bylem moderatorem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick (gracz) <powód> Dlaczego Ty:jestem kultutalny nie mam bledow z gramatyka ani ortografia Opisz siebie w kilku długich zdaniach: jestem graczem kulturalnym lubie grac w pilke nozna interesuje sie grami przygodowymi i strzelankami . bardzo lubie survival ogladam filmy gangsterskie staram sie byc na serverze kulturalny i pomocny i nie przeklinac Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: do tej pory tylko jeden na spawn survival Wymień kilku członków ekipy: xinfiniterx wioletta kshyho adsone pat277 Jakie obowiązki ma Pomocnik: ogarniecie czatu pomaganie nowym wyjasnianie komed Prosze o sluszna decyzje i Zycze wesolych swiat administracji
Jestem na NIE. Podanie mocno zaniedbane, piszesz tu ze nie popelniasz bledów ortograficznych a tu prosze, jest ich mnóstwo. [hr] Pat on nie napisal 5-6 lat lecz miesiecy.
Viran123, zwróć uwagę że edytował ten post, bo na początku było ''lat'' to zmienił na ''miesiące''. Pozdrawiam pat277