Dokładny nick w grze: majka250 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 5-6 godzin dziennie Ile masz lat: 13 w lutym 14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) na survival ale ostatnio zaczęłam grać na creative Jak długo grasz w Minecraft: 2 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 1,5 miesiąca Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak - Moderator - Administrator Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick (nick) Dlaczego Ty: Dlatego że jestem miła i pomocna. Chętnie się wypowiadam jak ktoś czegoś nie wie, znam regulamin i myślę że można mi zaufać. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Maja. Mam 14 lat, lubię grać w piłkę nożną i siatkówkę. Interesuje się grami, siatkówką i rysowaniem. Dobrze się uczę i znam ortografię Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Na razie żadnych nie zauważyłam Wymień kilku członków ekipy: - XInfiniterX - Wioletta - kshycho - MrAstar - adsone - Pearl - Bizon - Marcinek7 - Aikoo - pat227 - RaddiPL Jakie obowiązki ma Pomocnik: Ogarniać czat, Zgłaszać błędy Pomagać graczom w różnych problemach Wypowiadać się na forum Wykonywać dodatkowe czynności